Zo ervaren onze cursisten digitaal leren tot bij hen thuis

Zo ervaren onze cursisten digitaal leren tot bij hen thuis

Hieronder enkele cursisten aan het woord:

Schoonheidsspecialist

Hoi!

Ik ben een cursist die het eerste jaar volgt voor gelaatsverzorging, aromatherapie en pedicure, alle 3 zeer boeiende vakken. Helaas heeft 2020 ons en vele anderen getroffen met Corona, maar niet getreurd! De leerkrachten doen hen uiterste best om online lessen te geven, we krijgen voldoende feedback en kunnen taken van thuis uit maken. Voor de praktijk krijgen we filmpjes toegestuurd. Ik woon alleen maar ik ben zeker dat ik een massage kan toepassen in praktijk door aandachtig de filmpjes in te studeren. Het kost alleen tijd en inzet maar dat is voor iedereen zo!

Ik wil namens mezelf en vele andere cursisten de leerkrachten bedanken voor al de moeite die ze doen om ons toch elke week de leerstof mee te geven. Dit vraagt heel veel inspanning van hen, zeker als ze meer dan 5 groepen hebben. Respect!

Ik ben enorm tevreden over mijn keuze voor CVO Focus, topsfeer, topleerkrachten en ik raad iedereen dit centrum aan om van een studie je beroep te maken.

Groetjes, Daphne.


Beste leerkracht

Ondanks de moeilijkheden die de corona-crisis met zich meebrengt om de opleiding Energetische massage verder te kunnen volgen, heeft onze leerkracht in samenwerking met het centrum toch een oplossing kunnen bieden. Er werden via het online platform filmpjes en presentaties gedeeld, wat ons de mogelijkheid gaf om cursusmateriaal te ontvangen en te oefenen. Daarnaast zijn er ook een vast overlegmomenten met de hele klasgroep georganiseerd via webmeeting zodat we extra vragen kunnen stellen. Onze leerkracht zocht continue mee naar mogelijkheden om ons thuis op te volgen en bleef altijd bereikbaar voor vragen en overleg. We kregen ook taken en opdrachten met deadlines zodat we als cursisten gemotiveerd verder konden leren en oefenen. Op die manier zal het ons lukken om alsnog ons certificaat te behalen.

Daarom een dikke pluim voor de inspanningen van onze leerkracht en het centrum voor de omkadering. Dit getuigt voor mij van een professionele aanpak, waarbij CVO Focus als onderwijsinstelling te meer bewijst dat alle leerkrachen begaan zijn met hun cursisten en hen alle mogelijke kansen willen bieden tot slagen, ook in deze nog nooit geziene crisisperiode.

Grts, Fabienne


Kapper

Kathleen: Extensions en Make-up en manicure

CVO Focus opleidingen zijn top!

Niet alleen gedurende het schooljaar waar er voor iedereen aandacht en bijsturing is, maar nu ook
tijdens het corona-tijdperk blijven de leerkrachten het uiterste van zichzelf geven. Ze geven online les via videochat, maken extra instructiefilmpjes, zoeken bijkomende documentatie om alle leerstof zo duidelijk mogelijk over te brengen. Opdrachten krijgen we via het e-learning platform ELO en we kunnen te allen tijde contact opnemen en krijgen altijd feedback. Het is duidelijk dat we er niet alleen voor staan! Samen sterk ondanks alles.

Dikke merci van Dorien


Ook in alle andere opleidingen is men volop bezig. Bekijk ons filmpje hieronder:

Bezig met zoeken...