Workshop – Life’s a pitch! te Dendermonde

Workshop – Life’s a pitch! te Dendermonde

Heb je ook al meegemaakt dat jouw fantastisch idee werd afgeschoten door je collega’s? En je had ze er nochtans zo enthousiast en vol passie over verteld… De kans is groot dat het niet aan jouw idee lag maar aan de manier waarop je jouw collega’s van dat idee wou overtuigen. In de training “Life’s a pitch” leer je hoe je een pitch voorbereidt, structuur geeft, uitschrijft en brengt. Jouw ideeën en voorstellen zullen nadien nooit meer in dovemansoren vallen!

Waar en wanneer?

  • Op 23 april 2020 in CVO Focus campus Dendermonde, Begijnhoflaan 1
  • Van 19.00 tot 22.15 uur: opleiding van 3 uur, inclusief een kwartier pauze.

Kostprijs

  • € 12,00 voor JCI-leden, cursisten en personeel van CVO Focus
  • € 20,00 voor externe personen
  • Een broodje en een drankje zijn in de prijs inbegrepen.

Wil je erbij zijn?

Vooraf inschrijven en betalen is noodzakelijk en dit kan via jcidendermonde@gmail.com, rekeningnummer BE10 0015 0110 4504, JCI Dendermonde.
Je bent pas officieel ingeschreven na betaling.
Voor meer informatie kan je mailen naar jcidendermonde@gmail.com


Ben je geïnteresseerd in een JCI Dendermonde?

Junior Chamber International is een wereldwijde organisatie die inzet op de persoonlijke ontwikkeling van jonge mensen tussen 18 en 40 jaar, die geëngageerd in het leven willen staan en een mooie toekomst willen uitbouwen. Hiertoe worden activiteiten opgezet zoals vormingen, projectwerking, networking en internationale ontmoetingen. Wereldwijd zijn zo’n 200.000 mensen lid van de organisatie. In België zijn er zo’n 1000 leden verspreid over een 45-tal afdelingen.

JCI Dendermonde verenigt jonge actieve mensen tussen 18 en 40 jaar. We werken er samen aan businessprojecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten, internationale congressen en bovenal veel fun en vriendschap onder het motto Be Better™.

Bezig met zoeken...