Word sterk(er) in solliciteren

Word sterk(er) in solliciteren

Wist je dat je start met solliciteren van zodra je de deur binnenkomt? Dat een Word-document als CV verouderd is en dat hiervoor veel moderne tools bestaan? Dat je je zwakke punten ook in je voordeel kan ombuigen tijdens een sollicitatiegesprek?

In de training Solliciteren voor administratieve beroepen van 12 lestijden leren we je de tips en tricks voor een sterke sollicitatie.

Inhoud


  • Je zal alle stappen van een sollicitatieproces doorlopen t.e.m. het eerste sollicitatiegesprek zelf.
  • Je wordt getraind in je eerste indruk op papier alsook in de eerste stappen die je zet binnen het bedrijf waar je solliciteert.
  • Je leert een curriculum vitae maken in het programma Canva.
  • Je leert hoe je je talenten, vaardigheden en ervaringen in de verf kan zetten! Dit doe je niet enkel via een gepersonaliseerde motivatiebrief, maar ook via gepaste communicatie die je gebruikt bij elk ander contact dat je kan hebben met je potentiële toekomstige werkgever.
  • Je ontdekt dus ook welk taalgebruik en gedrag in dit hele proces meest geschikt is.
  • Je zal dit alles inoefenen zodat je een expert wordt in solliciteren.

Je kan nu nog inschrijven


De cursus gaat door in Lokeren op dinsdagnamiddag, van 13.00 tot 15.45 uur. De geplande lessen zijn op 08/02, 15/02 en 08/03, aangevuld met een laatste lesmoment in samenspraak met de deelnemers. Inschrijven kan aan één van onze balies maar bij voorkeur online via onze website.

Veel succes gewenst!

Bezig met zoeken...