Wil je mee school maken? Onze scholengroep zoekt een nieuwe raad van bestuur

Wil je mee school maken? Onze scholengroep zoekt een nieuwe raad van bestuur

CVO Focus maakt deel uit van een groep dynamische GO!-scholen in onze regio, samengebracht in onze scholengroep Het leercollectief. Op 1 april 2022 stelt onze scholengroep een nieuwe raad van bestuur samen voor de komende 4 jaar.

We zoeken kandidaten met een groot hart voor onze scholengroep en voor het GO!, die door hun diverse achtergrond complementair zijn en bijdragen tot een verdere professionalisering van ons onderwijs. We vinden het belangrijk dat leerlingen, cursisten, ouders, personeelsleden, directeurs en andere partners samen school maken. We willen bovendien dat de samenleving in al haar aspecten weerspiegeld wordt. Daarom kan iedereen die meerderjarig is en geen onverenigbare functie uitoefent, zich kandidaat stellen.

Daarom deze warme oproep!
Ben je werkzaam in het bedrijfsleven en wil je vanuit die ervaring graag meedenken over de invulling van duaal leren? Heb je bestuurservaring die je graag zou inzetten om onze scholengroep en het GO! sterker op de kaart te zetten? Dan beschik je over het ideale profiel om bestuurder te worden. Verfrissende ideeën uit verschillende sectoren zijn meer dan welkom! Lees meer.

Bezig met zoeken...