Voor de zussen Lief en Riet kent smartphone geen geheimen meer

Voor de zussen Lief en Riet kent smartphone geen geheimen meer

Welke les volgen jullie samen in ons centrum CVO Focus?


  • Riet: Dit schooljaar volgen we een opfrissingscursus Smartphone en tablet in Sint-Niklaas. We volgen al vele jaren les in Sint-Niklaas, altijd computergericht. We hebben hierin een grote interesse en belangrijk voor ons is ook om bij te blijven in de evolutie van het digitaal communiceren. We zijn gestart met Zalig Zuiders koken op woensdagavond in Wetteren. Echt een leuke cursus!

Dus het was niet echt nodig dat één van de twee over de streep moest getrokken worden?


  • Lief: Nee, zeker niet, tot op vandaag hebben we beiden nog altijd meer dan voldoende interesse om de lessen te blijven volgen. Zover zelfs dat we eens tijdens een vakantieperiode voor een gesloten schoolpoort stonden! We hebben dan maar een terrasje gedaan (lach).

Wordt er in de familie vaak over de lessen gesproken?


  • Riet: Ja, we oefenen altijd samen en leren zo ook van elkaar. Details worden doorgegeven en ook de kleinkinderen zijn steeds benieuwd naar onze kennis.

Dus computerlessen kunnen wel degelijk fijn zijn?


  • Riet: Als mijn zus geen lamp op haar hoofd krijgt, waardoor letterlijk het licht uitging, zeker wel (lach).
  • Lief: Zelfs in Coronatijden, dankzij een website die werd gemaakt door onze vakleerkracht Sofie met heel veel filmpjes en tips, werden de lessen in afstandsonderwijs zeer leerrijk, waarvoor onze dank!

Bezig met zoeken...