Fier op onze cursisten Schoonheidsspecialist op Ladiesnight Beveren

Fier op onze cursisten Schoonheidsspecialist op Ladiesnight Beveren

Oktober is de internationale actiemaand in de strijd tegen borstkanker en dat kon niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom organiseerde het Sociaal Huis Beveren dit jaar opnieuw een leuke Ladiesnight in het teken van borst- en baarmoederhalskanker – zie Ladiesnight | Beveren

Onze cursisten vertellen


Binnen de opleiding Schoonheidsspecialist vonden we dit een mooi doel om aan mee te werken. 400 enthousiaste vrouwen kwamen genieten van een gezellige verwenmarkt met standjes van lokale handelaren. Ze brachten ook onze stand een bezoekje om zich mooi te laten maquilleren of te profiteren van een deugddoende handverzorging of een ontspannende nek- en schoudermassage. Echt een toffe ervaring om ons vakkennis in de praktijk te gaan omzetten!

De avond werd afgesloten met de vertoning van de film “Miss you already” en voor elke aanwezige werd een leuke goodiebag voorzien.

Voor onze cursisten was het de eerste uitstap van dit schooljaar in het kader van werkplekleren (leren op de werkvloer). Het heeft hen alvast veel zin doen krijgen naar meer praktijktoepassingen en daar spelen wij als opleidingscentrum dan graag op in.

Met veel dank


Hartelijk dank aan onze gedreven vakleerkrachten voor hun professionele begeleiding in onze cursussen en op alle werkplekken waar we kunnen meewerken. We zijn heel fier op hen en op alle cursisten die zo gedreven hun opleiding in handen nemen, dikke proficiat!

Bezig met zoeken...