Uitnodiging: Bezoek onze expo Phototime op vele locaties op 21 en 23 juni 2022

Uitnodiging: Bezoek onze expo Phototime op vele locaties op 21 en 23 juni 2022

Alle cursisten van de cursussen Digitale Fotografie nodigen je graag uit op hun foto expo. Gedurende het voorbije schooljaar hebben zij veel creatieve foto’s gemaakt die ze samen met jou willen bekijken.

Geniet mee van een drankje en laat je inspireren door al deze prachtige werken! Onze vakleerkrachten geven uitleg bij het programma, je kan rondkijken in onze lokalen en cursisten vertellen graag wat ze hebben geleerd.

Meer info over onze opleidingen – klik op Digitale fotografie in CVO Focus

Voor wie?


  • Iedereen is welkom. Ken je iemand die interesse heeft om een fotografie cursus te volgen, nodig hem of haar mee uit!

Waar en wanneer?


Lokeren

  • Dinsdag 21 juni 2022 van 19.00 tot 21.00 uur
    Lokaal A.1.1 (auditorium), Groendreef 31, Lokeren

Dendermonde

  • Dinsdag 21 juni 2022 van 19.00 tot 21.00 uur
    Polyvalente zaal, Begijnhoflaan 1, Dendermonde

Temse

  • Donderdag 23 juni 2022 van 19.00 tot 21.00 uur
    Lokaal Labo 2 en 3, Schoolstraat 17, Temse

Met dank aan onze cursisten in actie


De cursisten van de opleiding Digitale fotografie zorgen vaak voor dynamiek in het centrum. Je ziet hen met al hun apparatuur aan het werk om mooie plaatjes te schieten. Soms verplaatsen ze zich plots naar buiten om nog snel een mooie zonsondergang vast te leggen. Heel vaak trekken ze met hun vakleerkracht naar speciale locaties. En soms zitten ze gewoon in hun computerlokaal om hun foto’s te bewerken. In de week van 20 juni kan je hun repertoire van dit schooljaar bewonderen. Ze brengen hun foto’s niet alleen in beeld maar vertellen enthousiast ook over hun werk en passie.

Onze dank gaat in het bijzonder ook uit naar een inspirerend team van ervaren leerkrachten. Immer geduldig brengen ze hun uitgebreide vakkennis en expertise binnen in uitdagende lessen en boeiende excursies. Dikke pluim voor hen allemaal!

Bezig met zoeken...