Terugblikken op onze feestelijke proclamatie 2024

Terugblikken op onze feestelijke proclamatie 2024

Ter gelegenheid van 75 jaar volwassenenonderwijs in Lokeren ging de proclamatie door in het unieke kader van het Daknamstadion in Lokeren. Na een plechtige opening waarin vooral de rijke geschiedenis van het centrum werd belicht, konden de cursisten genieten van optredens en animatie.

Blij feest onder een stralende zon


De Focusband opende met een aantal swingende meezingers gevolgd door het kleurrijke Smoskoor onder leiding van dirigente Ellen Verheyden.  Ze pakten uit met enkele pareltjes uit bekende musicals. Daarna ontdekten we de verborgen zangtalenten van onze leerkrachten en cursisten NT2 tijdens het vrij podium.

Ook op het buitenplein werden onze cursisten verwend met allerlei randanimatie: van circusacts, een springkasteel voor de allerkleinsten, kindergrime tot een tattooshop.

Onder een stralende zon konden onze vele cursisten hun deelcertificaten en certificaten afhalen en gezellig genieten van een drankje en hapje aan onze foodtrucks.

60 laureaten met een diploma secundair onderwijs


Uiteraard waren er felicitaties vanwege het directieteam en de leerkrachten voor alle cursisten. Toch ging er tijdens de festiviteiten terecht extra aandacht naar de 60 laureaten die geslaagd waren voor het Tweedekansonderwijs en op die manier hun diploma Secundair Onderwijs in ontvangst namen. Klik hier.

Met dank aan alle collega’s van CVO Focus


Deze grandioze proclamatie kwam tot stand door sterk teamwerk van alle collega’s van CVO Focus. Van administratief medewerkers tot leerkrachten, van ICT-ers tot beleidsondersteuners, van coördinators tot trajectbegeleiders, SAMEN zorgden ze voor een prachtige afsluiter van een leerrijk jaar. Ontzettend veel dank hiervoor!

Sfeerbeelden om te blijven nagenieten


Onze vakleerkrachten van Fotografie hadden slechts één missie voor deze dag: alle mooie momenten vastleggen en met hun camera’s zo veel mogelijk plaatjes van blije gezichten schieten. Dat ze zeker in hun opdracht geslaagd zijn, bewijzen de vele sfeerfoto’s die je hieronder vindt.

Hopelijk kom je jezelf, je medecursisten en je vakleerkracht in de reportage tegen en heb je nog een laatste mooi aandenken aan het schooljaar van 2023-2024.

Bezig met zoeken...