TalenmiX is fun

TalenmiX is fun

In Lokeren verbroederden cursisten van het eerste jaar Engels en Italiaans. Onze taalleerkrachten Sylvie Schaubroeck en Anke De Malsche vertellen:

We hebben genoten van een leuke spontane uitwisseling in het Engels en Italiaans. Met een “Ciao”, “Buonasera” en “It was fun!” werd het een verrassende mix van vrolijke conversaties en leuke babbels. We zagen het op deze TalenmiX bevestigd: het leren van een vreemde taal is een écht plezier!

Vanuit Temse horen we enthousiaste verhalen over de TalenmiX-Quiz Deutsch-Español, met collega’s Lopke Van Acker, Ine Colpaert en Miep Stabel:

Er werd druk gedebatteerd over de antwoorden van de talenquiz en die werden in een mooie Duits-Spaanse mix doorgegeven. De winnaars kregen lekkere Pretzels (krakelingen), en die zijn intussen al lekker opgesmikkeld.

Geïnteresseerd in een cursus uit ons talenaanbod?


Op vakantie discussiëren met locals? Communiceren met buitenlandse leveranciers? Beter contact leggen met anderstaligen? Er is altijd een reden om een taal te leren. In CVO Focus Volwassenenonderwijs (vanaf 16 jaar) kan je kiezen voor een cursus Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans of Russisch, overdag en/ ’s avonds, voor beginners en gevorderden.

Vanaf september 2023 starten we ook met Spaans en Italiaans in afstandsonderwijs zodat je kan leren waar en wanneer je wil.

Of zoek je een cursus Zakelijk Engels, Frans of Duits? Ook dat organiseren we in CVO Focus!
Meer informatie vind je op www.cvofocus.be – je kan ons contacteren op 09/348.38.45 of info@cvofocus.be

Bezig met zoeken...