Talen op het witte doek

Talen op het witte doek

In aanloop naar de Oscaruitreiking in Hollywood organiseerde CVO Focus ook dit jaar de Filmweek Talen. In de laatste week van februari rolden de taalleerkrachten met plezier de rode loper uit voor ruim 500 filmliefhebbers. De cursisten konden kiezen uit vijf prachtige films in vijf talen (Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans) in avant-première, dankzij de samenwerking met Cinema Albert in Dendermonde.

Liefde in de Italiaanse opera


In mei neemt CVO Focus ook deel aan de actie ‘Opera in de cinema’ van Kinepolis: je kan de prachtigste opera’s op groot scherm beleven, live vanuit The Metropolitan Opera in New York. Ter voorbereiding ben je van harte welkom op onze twee thema-avonden over de  ‘Liefde in de Italiaanse opera’ op maandag 25/03 en 22/04. Inschrijven kan online via onze website of aan onze balie (20 euro). Voor meer info kan je mailen naar sabine.devriendt@cvofocus.be

Ben je liefhebber van New York of Hollywood? Bij CVO Focus zit je altijd goed!

Geïnteresseerd in een cursus uit ons talenaanbod?


Op vakantie discussiëren met locals? Communiceren met buitenlandse leveranciers? Beter contact leggen met anderstaligen? Er is altijd een reden om een taal te leren. In CVO Focus Volwassenenonderwijs (vanaf 16 jaar) kan je kiezen voor een cursus Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans of Russisch, overdag en/of ’s avonds, voor beginners en gevorderden.

Vanaf september 2024 starten we met onze nieuwe cursussen, ook in 100% afstandsonderwijs.

Bezig met zoeken...