Soep voor het goede doel – Dank voor zo veel enthousiasme en gulheid

Soep voor het goede doel – Dank voor zo veel enthousiasme en gulheid

Tijdens de week van de soepactie verloopt alles een beetje anders dan anders in de verschillende vestigingen van CVO Focus. Is het omdat de vakleerkrachten Gastronomisch koken wat vroeger aankomen en wat meer geladen zijn? In ieder geval hebben ze veel extra vitamines bij en de grootste kookpotten worden boven gehaald. Tegen dat de cursisten aankomen, ruikt de ganse gang naar lekkere soep en staan de bekertjes klaar.

In Temse en Hamme hebben de taalleerkrachten en administratieve medewerkers de handen in mekaar geslagen om voor de soep te zorgen, wat eveneens voor mooie taferelen zorgde.

Tijdens onze warmste week van het jaar zakken de cursisten tijdens de pauze massaal af naar ‘the place to be,’ waar de gezelligheid je tegemoet komt: er is een mooie lange ‘queue’ (de cursisten van Engels geven het goede voorbeeld), vele leerkrachten offeren hun pauze op om alles in goede banen te leiden, cursisten trakteren elkaar op een beker soep en daartussen komen de cursisten van koken regelmatig uit hun keuken om alles aan te vullen. Onze cursisten denken ook zeker aan hun huisgenoten, want velen keren huiswaarts terug met een grote pot soep onder de arm.

Op het drukste moment in Dendermonde barst de inkomhal soms uit haar voegen. Toch slagen de cursisten van digitale fotografie er in om zich onder de menigte te mengen om de mooiste plaatjes vast te leggen voor later. Het resultaat kan je hieronder bekijken.

Dank aan iedereen


Kortom, CVO Focus heeft door deze actie haar 4 waarden van professioneel, gedreven, inspirerend en samen weer helemaal waar gemaakt. De collega’s van het financieel beheer hadden achteraf flink wat telwerk, maar zijn op een mooi bedrag van € 1830 uitgekomen.

We willen dan ook langs deze weg iedereen die zijn steentje aan de soepactie bijgedragen heeft van harte bedanken. Ook onze gulle cursisten willen we hierbij zeker niet vergeten! We halen allemaal eer van ons werk en kijken alvast uit naar de volgende editie.

Bezig met zoeken...