Samen de fiets op voor het goede doel

Samen de fiets op voor het goede doel

Zaterdag 25 maart was de Grote Markt van Dendermonde het decor voor ‘Spinning for charity’, een nieuw initiatief van de Ladies Circle Dendermonde met als doel geld in te zamelen voor het goede doel.

Na een warme oproep van Inneke De Rooy om samen aan deze activiteit deel te nemen, stelden ook Wim Baert en Justien De Backer zich kandidaat om deel te nemen. Ook al zijn we gewend om deze collega’s regelmatig op hun stalen ros te zien komen en gaan, toch was het zeker de moeite waard om hen tijdens een ‘spinning session’ aan het werk te zien. Je mag er zeker van zijn dat een uurtje op de fiets heel inspirerend werken kan!

Omwille van het slechte weer speelde het gebeuren zich af in een grote tent, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Gedurende één uur hadden de gedreven collega’s hetzelfde landschap, maar de torens van Dendermonde steken gelukkig nooit tegen. Ook over de juiste outfit moest niet lang nagedacht worden: met de T-shirts van CVO Focus hebben ze ons centrum zeker in de kijker gezet.

Wie gewonnen heeft, zullen we nooit te weten komen, maar samen hebben ze wel 60,00 euro voor het goede doel bij elkaar gefietst. Vanaf nu hoort een nieuwe waarde zeker thuis in het rijtje van onze vertrouwde waarden: sportiviteit. Want ook dat dragen we hoog in het vaandel en dat hebben deze professionele collega’s zeker bewezen.

Bezig met zoeken...