Rustoordbewoners Mariatroon naar buiten met Duobike, met dank aan jullie bijdrage

Rustoordbewoners Mariatroon naar buiten met Duobike, met dank aan jullie bijdrage

Wat voorafging…


Weten jullie nog? Tijdens de editie van de Warmste Week van 2019 mocht iedereen geld inzamelen voor een zelf gekozen doel. CVO Focus heeft er toen voor gekozen om geld te schenken aan drie instanties dichtbij de verschillende vestigingsplaatsen. Zo hadden we ook een royale cheque geschonken aan het WZC Mariatroon. Met de opbrengst heeft het verplegend personeel ervoor gekozen om nu een Duobike aan te kopen, met als doel zo veel mogelijk bewoners van het rustoord nog eens te kunnen laten genieten van een echte fietstocht in de omgeving van Dendermonde.

Feestelijke bedanking


Ondertussen zijn we drie jaar verder maar de directie van Mariatroon is ons centrum zeker nog niet vergeten. Op dinsdag 18 april had onze collega en administratief medewerker Emilie Vandermeulen de eer om ons centrum te gaan vertegenwoordigen op een bedankingsmoment in WZC Mariatroon in Dendermonde. Tijdens dit feestelijk moment waren alle bewoners, hun familie en vrijwilligers uitgenodigd om naar een demonstratie van de fiets te komen kijken. De sponsors werden nog eens extra in de bloemetjes gezet en ook de pers was aanwezig om dit memorabele moment vast te leggen. Emilie was heel fier om alle eer in ontvangst te mogen nemen en poseerde graag mee op de foto voor de krant.

Vanaf nu zal deze Duobike regelmatig te zien zijn in de straten van Dendermonde. Voor de leerkrachten en de cursisten die de bike op weg naar hun les kruisen, zal het leuk om weten zijn dat we me onze acties en steun alweer iemand een mooi moment hebben kunnen bezorgen. En daar doen we het voor, nietwaar?

CVO Focus in de pers: Bewoners woonzorgcentrum Mariatroon krijgen duofiets cadeau | Dendermonde | hln.be

Bezig met zoeken...