Rudy pakt het graag professioneel aan

Rudy pakt het graag professioneel aan

Welke cursus volg je binnen CVO Focus?


  • Rudy: Ik volg de opleiding Schilder in Sint-Niklaas op dinsdagavond. Het is mijn 3de jaar.

Heb je al grote kinderen, Rudy?


  • Rudy: Ja inderdaad, ik ben papa van Stefanie (24 jaar) en Tibo (19 jaar). Mijn dochter is actief in het onderwijs en de muziekwereld. Mijn zoon zit in zijn 1ste jaar Bio-ingenieur opleiding, een goede student die bijna al zijn tijd spendeert aan studeren. Ik ben dus best wel een fiere papa!

En is er al iemand mee op cursus geweest met jou?


  • Rudy: Mijn dochter heeft zich parallel met haar lesgeven terug ingeschreven aan de unief. Bezig bijtje aangezien ze ook ’s avonds nog bijlessen muziek geeft, dus geen tijd om met papa mee te gaan. Maar ik ben deze opleiding gestart samen met mijn vriendin Jessie, met twee is alles veel leuker.

Zo is dat. Dus je volgt deze opleiding voor jezelf, uit interesse?


  • Rudy: Klopt en om tips mee te nemen zodat het voorbereiden en herschilderen van onze woning vlotter verloopt. Ik heb al meerdere malen de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, buitenschrijnwerk, … geschilderd. Hierdoor kon ik het professioneler aanpakken met een hogere graad van afwerking en het gebruik van betere materialen. Ik doe het heel graag!

Bezig met zoeken...