Relaxatiemassages voor een hartverwarmend gevoel in Emiliani

Relaxatiemassages voor een hartverwarmend gevoel in Emiliani

Leren is zo veel meer dan alleen maar les volgen op de schoolbanken of oefenen in een praktijklokaal. Dit beseffen ze heel goed in onze opleiding Schoonheidsspecialist. Samen met hun vakleerkrachten gaan de cursisten dikwijls de werkvloer op voor “werkplekleren” en zo gingen de cursisten Energetische lichaamsmassage naar Emiliani in Lokeren, een vzw waar iedereen met een beperking terecht kan. Emiliani biedt deze mensen professionele ondersteuning bij het zelf invullen van hun leven op vlak van wonen, leren, werken en vrijetijd. Ze willen hen alle kansen bieden en de ruimte geven om waardevol te zijn voor zichzelf en hun omgeving. Zich goed voelen is immers voor ieder van ons belangrijk. Een goed gevoel dat onze cursisten Schoonheidsspecialist hen ook wilden bezorgen met een deugddoende ontspannende massage.

De dankbaarheid van deze mensen heeft onze cursisten diep geraakt:


  • Ik ben zeer dankbaar dat we dit konden doen voor mensen met een beperking. Respect voor de mensen die daar elke dag werken. Het was een liefdevolle en hartverwarmende ervaring. (Ann)
  • Als iedereen eens per maand dit als vrijwilliger zou doen, geeft het niet alleen een zalig gevoel voor hen, maar hun dankbaarheid geeft ons ook zo veel energie. (Tina)
  • Het was een boeiende ervaring, zo intens en zo apart om hen die ontspanning te kunnen geven. Ook al zeggen ze het niet met veel woorden, zij communiceren met gevoel en dit gaat rechtstreeks naar je hart. (Anna)
  • Het was heel leerrijk, gewoon inleven in het moment, voelen wat de persoon nodig had. Subtiel en eenvoudig, een mooie ervaring. (Johanna)

Met veel dank aan de vakleerkracht Pascalle Troch voor haar gedreven ondersteuning en coaching.

Met veel dank


Hartelijk dank aan onze gedreven vakleerkrachten voor hun professionele begeleiding in onze cursussen en op alle werkplekken waar we kunnen meewerken. We zijn heel fier op hen en op alle cursisten die zo gedreven hun opleiding in handen nemen, dikke proficiat!

Bezig met zoeken...