Recept in de focus – Risotto van asperges, champignons en scampi’s

Witte asperges zijn één van de lekkerste groentes van eigen bodem. Ze smaken top én zijn verrassend veelzijdig. Roosteren, grillen, bakken of gewoon klassiek koken, het kan allemaal. Hun zachte, licht aardse smaak met een subtiele zoete toets maakt ze een heerlijke match bij tal van gerechten. Dus hoog tijd voor een leuk receptje Risotto van asperges, champignons en scampi’s, jullie aangeboden door Karien Willems, leerkracht Gastronomisch koken in Lokeren.
Geïnteresseerd in een cursus Gastronomisch koken of bakken?
In september 2025 starten we opnieuw met nieuwe kook- en bakcursussen, ons aanbod komt online op onze website tegen begin juni 2025. Klik hier en ontdek ons cursusaanbod Gastronomisch koken.
Doe je mee? Inschrijven kan gemakkelijk via de knop Online inschrijven | CVO Focus op onze website. We hopen je te mogen verwelkomen.