Recept in de focus – Pasta met gehaktballetjes, witloof en Flandrienkaas

Recept in de focus – Pasta met gehaktballetjes, witloof en Flandrienkaas

April, begin van het wielerseizoen met als hoogtepunt de Ronde Van Vlaanderen, een niet te missen klassieker voor elke koersliefhebber. Met dit in het achterhoofd dachten we: “Waarom eens geen gerechtje met Flandrienkaas?” Deze kaas, verwerkt met Belgische melk en gerijpt in het hart van West-Vlaanderen, zorgt voor extra volheid in je gerechten en is ook superlekker op de boterham en bij de aperitief.

Het recept Pasta met gehaktballetjes, witloof en Flandrienkaas wordt je aangeboden door Sofie Van Cauwenberghe, leerkracht Gastronomisch koken in Dendermonde.


Geïnteresseerd in een cursus Gastronomisch koken of bakken?


In september 2025 starten we opnieuw met nieuwe kook- en bakcursussen, ons aanbod komt online op onze website tegen begin juni 2025. Klik hier en ontdek ons cursusaanbod Gastronomisch koken.

Doe je mee? Inschrijven kan gemakkelijk via de knop Online inschrijven | CVO Focus op onze website. We hopen je te mogen verwelkomen.

Bezig met zoeken...