Recept in de focus – Conchiglioni met pesto en prunella tomaten

Recept in de focus – Conchiglioni met pesto en prunella tomaten

In deze periode van aprilse grillen met regen, donder en hagelbuien kan een hartverwarmende ovenschotel ons wel bekoren. We presenteren je graag een hip veggy gerecht dat ons al een beetje doet verlangen naar zonnige oorden zoals het prachtige Italië.

Ken je conchiglioni? Deze Italiaanse pastaschelpen kan je vullen, en pesto is hierbij de klassieke Italiaanse smaakmaker bij uitstek. Benieuwd welk lekker gerecht je kan maken? Klik hier voor het recept Conchiglioni met pesto en prunella tomaten van onze leerkracht Gastronomisch koken,  Freek De Backer.

Geïnteresseerd in een cursus Gastronomisch koken of verfijnd bakken?


In september 2024 starten we met een heel gamma aan nieuwe kook- en bakcursussen. Ons vernieuwd curusaanbod komt online tegen 3 juni, inschrijven kan vanaf dan, online via onze website of aan één van onze balies.

Klik hier en ontdek ons cursusaanbod.

Bezig met zoeken...