Proclamaties 2023 – Apero Focus was een succes

Proclamaties 2023 – Apero Focus was een succes

Het schooljaar zit erop en dat laten we uiteraard niet zomaar aan ons voorbij gaan. Naar jaarlijkse gewoonte vonden er proclamaties plaats in Sint-Gillis-Waas, Kalken, Hamme, Dendermonde, Sint-Niklaas, Lokeren en Temse.

Tijdens onze Apero Focus haalden cursisten hun diploma’s, deelcertificaten of certificaten op. Samen met vrienden en familie klonken ze op mooie resultaten en schreven ze talrijk in voor het volgende schooljaar. Succesvolle proclamaties dus, met alleen maar lachende gezichten en vrolijke mensen!

Nagenieten met onze onderstaande fotoreportages

Gelukkig hebben onze leerkrachten Fotografie en andere collega’s de hoogtepunten kunnen vastleggen. Wil je nog even nagenieten van de leukste momenten van deze week? Je vindt tal van mooie sfeerbeelden in de reportages hieronder.

Met dank aan Jeroen Van Looy, Marlies De Boeck, Filip Claessens, Nathalie Van Broeck, Anke Baeyens, Annelies Bral en Ellen Goegebuer.

Met veel dank voor een leerrijk schooljaar

Een geslaagde proclamatie is enkel mogelijk als iedereen de handen in elkaar slaat, samen en gedreven. We willen dan ook alle personeelsleden van harte bedanken voor hun bijdrage in deze sfeervolle afsluiter. Want zo konden we onze cursisten voor een laatste keer in de watten leggen

In naam van het voltallige CVO Focus team willen we zeker ook onze cursisten bedanken voor hun inzet en hen feliciteren met de prachtige resultaten die ze behaalden. We wensen iedereen een deugddoende zomervakantie toe!


Bezig met zoeken...