Overzicht infosessies en infoavonden vanaf 17 augustus

Overzicht infosessies en infoavonden vanaf 17 augustus

Heb je interesse in een opleiding of cursus? Zit je met een aantal vragen? Wil je graag bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn? Kom naar onze infosessies of algemene infoavonden.

Ook op onze infosessies en intakegesprekken hanteren we de Corona-richtlijnen van de Vlaamse overheid: iedereen houdt 1,5 meter afstand (social distancing), ontsmet handen en draagt een mondmasker. We verwelkomen je graag in een veilige leeromgeving.

Algemene info- en inschrijvingsavonden eind augustus – begin september


Info- en inschrijvingsavonden voor ALLE opleidingen van ALLE studiegebieden (ook Talen, ICT, Computertechnicus, Programmeren, Boekhoudkundig bediende, Culinair en Creatief, Beauty en wellness, Techniek, Vrachtwagenchauffeur,… ).

Beauty en Wellness


  • Digitaal infomoment Schoonheidsspecialist op woensdag 2 september op 19.00 uur o.l.v. Kathy – klik op deze link om deel te nemen aan het infomoment https://meetingsemea23.webex.com/meet/infosessie2
  • Infosessie Zorgmassage op woensdag 2 september om 19.00 uur te Lokeren, Groendreef 31 (refter).
  • Infosessie Aromatherapie in de wellness en de zorg op woensdag 2 september om 19.00 uur te Lokeren, Groendreef 31 (auditorium) – gratis, iedereen welkom zonder inschrijving.

Boekhouden en administratie


Diploma secundair onderwijs (TKO)


Bezig met zoeken...