Vastgoed assistent

Vastgoed assistent

De passie voor onroerende goederen is iets wat ons Belgen typeert. Doordat het aantal vastgoedkantoren de laatste jaren gestegen is, is er uiteraard ook meer vraag naar bedienden die in deze materie thuis zijn.

Als vastgoed assistent bied je administratieve ondersteuning aan de makelaar. Je ondersteunt klanten bij de aan- en verkoop van woningen, de huur en verhuur van gebouwen maar ook bij het uitvoeren van promotieactiviteiten. Je bent ondernemend en je weet verschillende administratieve werkzaamheden in goede banen te leiden. Afwisseling en uitdaging, dat zal je in een job als vastgoed assistent zeker vinden!

Onze opleiding biedt je alvast een uitgebreide basiskennis over vastgoedbeheer. We scherpen je digitale en administratieve vaardigheden aan en oefenen je Frans en Engels. Tijdens je stage ga je actief aan de slag bij een makelaar. Zo kan je alles wat je leerde in je opleiding, omzetten naar een leerrijke praktijkervaring op de werkvloer.

Zin om als assistent in de vastgoedsector aan de slag te gaan? Dan zit je stevig gebeiteld met deze opleiding. Onze ervaren lesgevers benaderen de topics vanuit praktijkgerichte cases en toepassingen.

Modulair opgebouwd
De opleiding omvat 9 cursussen waarvan 2 stagemodules. Voor elke module die je met succes afrondt, ontvang je een deelcertificaat. Heb je de volledige opleiding afgelegd, behaal je het erkende certificaat Vastgoed assistent.

Drie mogelijkheden:
– Volg alle modules van de opleiding en behaal je certificaat Vastgoed assistent.
– Kies voor losstaande pakketten als bijscholing, zoals bv. Regelgeving vastgoed, digitale vaardigheden of zakelijke communicatie.
– Behaal een secundair onderwijs diploma door het volgen van deze opleiding samen met AAV (Aanvullende algemene vorming).

Overzicht van onze cursussen Vastgoed assistent


 


Extra cursussen voor een sterker leertraject en/of succesvolle loopbaan

Bezig met zoeken...