Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist

Klik hier voor het filmpje van onze opleidingen binnen Beauty en wellness.

Schoonheidsverzorging is je passie? Werken in een wereld van beauty en wellness is je droom? Wij helpen je graag om deze ambitie waar te maken met onze opleiding Schoonheidsspecialist!

Tijdens de standaardopleiding komen de onderdelen voet-, hand-, gelaats– en lichaamsverzorging en make-up aan bod. Deze onderdelen kan je los van elkaar volgen. Slaag je voor alle modules, dan behaal je het certificaat van schoonheidsspecialist. We voorzien ook veel specialisaties die je met of zonder voorkennis kan volgen.

E-learning
20% van de lessen zullen online doorgaan, dit zijn circa 4 lesmomenten per semester per cursus. We geven dan individuele feedback op jouw maat, aangevuld met leerstof en extra uitleg op je vragen. Een online les kan ook worden ingevuld met een webinar door een expert van een externe firma, het inoefenen van communicatieve vaardigheden via digitale media,…

De cursussen gaan door te Lokeren met veel mogelijkheden:

  • Behaal het certificaat Schoonheidsspecialist op 1 jaar overdag te Lokeren of 2 jaar ’s avonds.
  • Je kiest voor een welbepaald pakket, ‘s avonds of overdag, bv. esthetische voetverzorging.
  • Je maakt een eigen combinatie van verschillende pakketten, ‘s avonds of overdag, bv. esthetische voetverzorging + make-up + esthetische hand- en nagelverzorging.

Overzicht van onze cursussen


Bezig met zoeken...