Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist

Klik hier voor het filmpje van onze opleidingen binnen Beauty en wellness.

Voor meer info over deze opleiding/cursussen kan je mailen naar onze opleidingscoördinator op pascalle.troch@cvofocus.be. Je vindt een overzicht van de cursussen onderaan deze pagina.


Schoonheidsverzorging is je passie? Werken in een wereld van beauty en wellness is je droom? Wij helpen je graag om deze ambitie waar te maken met onze opleiding Schoonheidsspecialist in Lokeren, overdag en/of ’s avonds.

Tijdens de standaardopleiding komen de onderdelen voet-, hand-, gelaats- en lichaamsverzorging en make-up aan bod. Deze onderdelen kan je los van elkaar volgen. Slaag je voor alle modules, dan behaal je het certificaat van schoonheidsspecialist. We voorzien ook veel specialisaties die je met of zonder voorkennis kan volgen.

Elke cursus vereist een goede basiskennis van het Nederlands. We verwachten dit ook voor deze opleiding binnen de cluster Beauty en wellness. Onze trajectbegeleiders zullen je naar een cursus Nederlands leiden als dit in je leertraject aangewezen zou zijn.

E-learning
20% van de lessen zullen online doorgaan, dit zijn circa 4 lesmomenten per semester per cursus. We geven onze leerstof via presentaties en filmpjes, aangevuld met opdrachten, extra uitleg op je vragen en individuele feedback op jouw maat. Een online les kan ook worden ingevuld met een webinar door een expert van een externe firma, het inoefenen van communicatieve vaardigheden via digitale media,…

Extra: ook cursussen in gecombineerd onderwijs
Ben je geïnteresseerd in onze cursussen met meer afstandsonderwijs?
Klik dan op

De cursussen gaan door te Lokeren met veel mogelijkheden:

  • Behaal het certificaat Schoonheidsspecialist op 1 jaar overdag te Lokeren of 2 jaar ’s avonds.
  • Je kiest voor een welbepaald pakket, ‘s avonds of overdag, bv. esthetische voetverzorging of gelaatsverzorging.
  • Je maakt een eigen combinatie van verschillende pakketten, ‘s avonds of overdag, bv. esthetische voetverzorging + make-up + esthetische hand- en nagelverzorging.
  • Je kan ook kiezen voor specialisaties en wellness. Klik hier.

Overzicht van onze cursussen Schoonheidsspecialist


Extra mogelijkheden

Bezig met zoeken...