Polyvalent mecanicien personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen

Polyvalent mecanicien personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen

Wil je de geheimen van je eigen wagen leren kennen of je wil aan de slag in een garage? Kies dan voor de opleiding polyvalent mecanicien personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. In deze opleiding leer je de belangrijkste basisvaardigheden en technieken: een beperkt onderhoud, een periodiek onderhoud, een onderhoud voor de technische inspectie, (minder) eenvoudige en frequente herstellingen, een nieuwe wagen klaarmaken voor de klant, en motoren beperkt reviseren. Je staat ook stil bij de elektrische systemen die in hedendaagse auto’s en bedrijfsvoertuigen gebruikt worden.

Onze leerkrachten zijn stuk voor stuk ervaren vakspecialisten die je de kneepjes van het vak bijbrengen in deze praktijkgerichte opleiding.

De opleiding bestaat uit 12 cursussen. Wanneer je de eerste 5 cursusdelen succesvol afgerond hebt, ontvang je al het certificaat van onderhoudsmecanicien personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. Wanneer je alle cursussen met succes afgewerkt hebt, ontvang je het certificaat polyvalent mecanicien personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen.

Deze opleiding is in afbouw. Wij bieden enkel nog de eindmodule van onderhoudsmecanicien aan om het certificaat te behalen.

Overzicht van onze cursussen


Bezig met zoeken...