Ondernemerschap

Ondernemerschap

Droom je van een eigen zaak in hoofd- of in bijberoep? Wil je weten hoe je dit doordacht kan aanpakken? Denk je aan een uniek concept maar durfde je de sprong nog niet wagen? Of ben je ondertussen al gestart en zit je nog met vele vragen?

Volg de opleiding Ondernemerschap in CVO Focus en alle vragen krijgen een antwoord. Ga de uitdaging aan, samen maken we een succes van je droom!

Wij doorlopen samen met jou alle aspecten van een eigen onderneming waarna je zelf ook gemakkelijk de specifieke informatie voor je zaak kan opzoeken en aan de slag kan met je eigen ondernemingsplan. Alle belangrijke aspecten van het ondernemerschap komen aan bod: de rechten en verplichtingen van een zelfstandige, het opstellen van handelsdocumenten zoals facturen, de boekhouding, kostprijsberekening en BTW, marketing en e-commerce. Het volledige overzicht vind je in de opleidingsstructuur rechts op je scherm.
De opleiding Ondernemerschap is een moderne vernieuwing van het vroegere attest Bedrijfsbeheer en omvat 14 modules die je ook apart kan volgen. Elke module wordt afgesloten met een deelcertificaat. De opleiding bestaat in totaal uit 140 lesuren en wordt bekroond met het certificaat Ondernemerschap.

De lessen zijn zeer praktijkgericht.

Onze opleiding Ondernemerschap is geschikt voor zowel beginners als ervaren ondernemers die hun vaardigheden willen verbeteren. Na het voltooien van deze opleiding ben je gegarandeerd beter voorbereid om je eigen bedrijf te starten of verder te ontwikkelen.

Overzicht van onze cursussen


Bezig met zoeken...