Nagelstylist

Allround nagelstylist

Voor meer info over deze opleiding/cursussen kan je mailen naar onze opleidingscoördinator op pascalle.troch@cvofocus.be. Je vindt een overzicht van de cursussen onderaan deze pagina.


Ook op zoek naar de klasse en stijl die mooi nagels uitstralen? We leiden je graag op tot een professionele allround nagelstylist die alle styling kneepjes van dit vak beheerst. Van harte welkom in onze opleiding, er is geen voorkennis vereist om te starten.

In de opleiding van CVO Focus krijg je een grondige theoretische en praktische vorming voor het plaatsen van kunstnagels in acryl en gel. Je maakt ook kennis met de nieuwste technieken in nail art door o.a. een bezoek te brengen aan professionele firma’s, vakbeurzen, enz. Over alle technieken heen leggen we de nadruk op klantvriendelijkheid, hygiëne en afleveren van een volwaardige dienst. We houden ons strikt aan de juiste gebruiksaanwijzing en toepassingsmogelijkheden van onze producten. Theorie en praktijk zijn prima op elkaar afgestemd zodat je straks je beroep als nagelstylist op een verantwoordelijke manier kan uitoefenen. En dat alles onder leiding van betrokken en ervaren manicurespecialisten met veel praktijkervaring.

Kortom, in CVO Focus word je een professioneel nagelstylist die handen en nagels laat schitteren!

Elke cursus vereist een goede basiskennis van het Nederlands. We verwachten dit ook voor deze opleiding binnen de cluster Beauty en wellness. Onze trajectbegeleiders zullen je naar een cursus Nederlands leiden als dit in je leertraject aangewezen zou zijn.

Nagelstylist: een beroep met toekomst
Nagelstylist is een interessant en winstgevend bij- of hoofdberoep waarin je niet veel hoeft te investeren: met een werktafel, stoel, UV/LED-lamp, je producten en materialen kan je starten in gelijk welke ruimte. Je kan klanten thuis ontvangen, bij hen aan huis gaan of een eigen studio openen. Werk je liever niet als zelfstandige? Dan kan je ook aan de slag in een schoonheidssalon of nagelstudio. Mogelijkheden genoeg dus.  

Overzicht van onze cursussen Nagelstylist


De opleiding Allround nagelstylist duurt 1 jaar en bestaat uit 3 onderdelen die je na elkaar kan volgen.

Bezig met zoeken...