
Gastronomisch koken
Kook je graag of wil je het graag leren? Wil je jouw gasten op een originele culinaire manier verwennen? Dan kan onze nieuwe programmakeuze je zeker bekoren! Onder begeleiding van een ervaren praktijkleraar worden unieke menu’s bereid en vakkundig op het bord geschikt, om zo in een gezellige sfeer aan de cursisten geserveerd te worden. De gekozen recepten in alle kookcursussen en -workshops volgen de Belgische keuken en eetgewoonten.
Al vanaf de eerste les maak je in kleine groepjes een volledig en uniek menu klaar onder begeleiding van een ervaren praktijkleraar. Je leert elk gerecht vakkundig en met oog voor detail op het bord schikken. Alle gerechten worden in een gezellige sfeer aan de cursisten geserveerd en door ons samen geëvalueerd.
Je kan onze kookcursussen ook combineren met een lessenreeks Wijn- of Bierkennis. Per onderdeel kan je een deelcertificaat behalen en alle deelcertificaten samen geven je een wettig erkend certificaat van deze afdeling.
Overzicht van onze cursussen Koken
Gastronomisch koken - les om de 14 dagen met kalender
Gastronomisch koken - 1 semester
- Deel 1: Culinaire start (wekelijks les)
- Deel 2: Culinair vervolg (wekelijks les)Later gepland
- Deel 3: Trendy koken (wekelijks les)
- Deel 4: Gastvrij koken (wekelijks les)
Speciale kookcursussen - les om de 14 dagen met kalender
- Tapas, hapjes en foodsharing
- Zalig zuiders koken
- Italiaans koken
- Proef de wereld
- Koken met Belgische streekproducten
- Koken met bierLater gepland
- Koken voor vrienden
- Verwen je gasten
- Op culinair avontuur ALater gepland
- Op culinair avontuur B
Speciale kookcursussen - 1 semester
- Zalig zuiders koken (wekelijks les)
- Op culinair avontuur A (wekelijks les)
- Op culinair avontuur C (wekelijks les)
Gezond en vegetarisch - les om de 14 dagen met kalender
Gezond en vegetarisch - 1 semester
Bakken - les om de 14 dagen met kalender
Bakken - 1 semester
- Bakken 1: Brood, gebak en zoetigheden (wekelijks les)Later gepland
- Bakken 2: Feestelijk verfijnd bakken (wekelijks les)