
Gastronomisch koken
Kook je graag of wil je het graag leren? Wil je jouw gasten op een originele culinaire manier verwennen? Dan kan onze nieuwe programmakeuze je zeker bekoren! Onder begeleiding van een ervaren praktijkleraar worden unieke menu’s bereid en vakkundig op het bord geschikt, om zo in een gezellige sfeer aan de cursisten geserveerd te worden. De gekozen recepten in alle kookcursussen en -workshops volgen de Belgische keuken en eetgewoonten.
Al vanaf de eerste les maak je in kleine groepjes een volledig en uniek menu klaar onder begeleiding van een ervaren praktijkleraar. Je leert elk gerecht vakkundig en met oog voor detail op het bord schikken. Alle gerechten worden in een gezellige sfeer aan de cursisten geserveerd en door ons samen geëvalueerd.
Je kan onze kookcursussen ook combineren met een lessenreeks Wijn- of Bierkennis. Per onderdeel kan je een deelcertificaat behalen en alle deelcertificaten samen geven je een wettig erkend certificaat van deze afdeling.
Overzicht van onze cursussen
Gastronomisch koken - 1 semester
- Deel 1: Culinaire start (wekelijks les)
- Deel 2: Culinair vervolg (wekelijks les)
- Deel 3: Trendy koken (wekelijks les)
- Deel 4: Gastvrij koken (wekelijks les)
- Deel 5: Feestelijk koken – herfst/winter (wekelijks les)
- Deel 6: Feestelijk koken – lente/zomer (wekelijks les)
Speciale kookcursussen - 1 semester
Gastronomisch koken - les om de 14 dagen met kalender
Gezond en vegetarisch - les om de 14 dagen met kalender
Speciale kookcursussen - les om de 14 dagen met kalender
- Proef de wereld
- Koken met Belgische streekproducten
- Zalig zuiders koken
- Italiaans koken
- Koken voor vrienden
- Op culinair avontuur A
Bakken - 1 semester
- Bakken 1: Brood, gebak en zoetigheden (wekelijks les)
- Bakken 2: Feestelijk verfijnd bakken (wekelijks les)