Kapper

Kapper

Klik hier voor het filmpje van onze opleiding kapper.

Voor meer info over deze opleiding/cursussen kan je mailen naar onze vakleerkrachten gunther.delmotte@cvofocus.be of charlotte.rigaux@cvofocus.be. Je vindt een overzicht van de cursussen onderaan deze pagina.


Droom je al jaren om als kapper aan de slag te gaan? Heb je een grote belangstelling voor alles wat met haarstyling te maken heeft? Dan zit je met deze opleiding op de juiste golflengte! We leiden je op tot een zelfstandig kapper.

Kapper is een praktijkgerichte opleiding onder leiding van ervaren vakspecialisten. Leren knippen en haarverzorging, watergolf en permanent, je krijgt alles professioneel aangeleerd. Ook kleuren en ontkleuren zit in het pakket. De lesgevers bereiden je perfect voor op het boeiende beroep in de coiffure. De codewoorden in onze opleiding zijn: praktijk, praktijk en praktijk. Kortom, we laten je enorm veel oefenen, ook op modellen, om zo alle moderne technieken snel in de vingers te krijgen. En mooi meegenomen: het maakt ook jou knapper!

Elke cursus vereist een goede basiskennis van het Nederlands. We verwachten dit ook voor deze opleiding binnen de cluster Beauty en wellness. Onze trajectbegeleiders zullen je naar een cursus Nederlands leiden als dit in je leertraject aangewezen zou zijn.

E-learning
10% van de lessen zullen online doorgaan, dit zijn 2 lesmomenten per semester per cursus. We geven dan individuele feedback op jouw maat, aangevuld met extra uitleg op je vragen over de leerstof. Een online les kan ook worden ingevuld met een webinar door een expert van een externe firma, het inoefenen van communicatieve vaardigheden via digitale media,…
Voor de modules Basis Make-up en basis manicure, Barbier en Extensions gaan alles lessen door in contactonderwijs (dus op school).

De opleiding gaat door ‘s avonds te Dendermonde. Je kan alle onderdelen los van elkaar volgen. Slaag je voor alle modules, dan behaal je het certificaat van kapper.
In Lokeren kan je ook de cursussen van haarknippen starten.

Overzicht van onze cursussen Kapper


Bezig met zoeken...