Industrieel Elektrotechnisch Installat.

Industrieel Elektrotechnisch Installateur

De elektrische installaties in bedrijfsgebouwen aanleggen vraagt een heel specifieke aanpak. Kijk je ernaar uit om je kennis naar een hoger niveau te tillen en in een industriële omgeving met elektriciteit aan de slag te gaan, dan is deze opleiding op jouw maat gemaakt! Je leert zowel nieuwe elektrische industriële voorzieningen uitwerken als bestaande elektrische installaties vernieuwen of uitbreiden.

Je leert zelfstandig werken en de werken volgens de regels van goed vakmanschap uitvoeren, aan de hand van een installatiedossier, plan of schema. De cursussen worden gegeven door vakleerkrachten met een ruime praktijkervaring.

De hele opleiding bestaat uit twee delen, telkens één schooljaar. Je kan starten met het certificaat van Residentieel Elektrotechnisch Installateur of slagen in een vrijstellingsproef voor de modules waarvoor je nog geen attest behaald hebt.

Aan het einde van de opleiding bekom je het certificaat van Industrieel Elektrotechnisch Installateur. Dit certificaat leidt in combinatie met het certificaat AAV tot een volwaardig diploma secundair onderwijs.

Overzicht van onze cursussen


Bezig met zoeken...