ICT Programmeren

ICT Programmeren

ICT Programmeren richt zich tot de doorsnee ICT-gebruiker die wil leren programmeren in functie van het werk, de studies en/of de persoonlijke levenssfeer. In CVO Focus bieden we de opleiding ICT Programmeren onder 5 vormen aan:

 • Programmeren met C++ met Arduino
  Je maakt kennis met de basisprincipes van het programmeren en je leert deze in eenvoudige contexten toepassen aan de hand van Arduino.
  Voor meer info over deze opleiding kan je mailen naar onze leerkracht op wim.verlinden@cvofocus.be. Je vindt een overzicht van de cursussen hieronder.
 • Programmeren met Python met Raspberry Pi
  Je maakt kennis met de basisprincipes van het programmeren en je leert deze in eenvoudige contexten toepassen aan de hand van Raspberry Pi.
  Voor meer info over deze opleiding kan je mailen naar onze leerkracht op wim.verlinden@cvofocus.be. Je vindt een overzicht van de cursussen hieronder.
 • Programmeren in Java
  Deze opleiding richt zich tot een publiek dat wil leren programmeren met actuele technologie en technieken die vandaag op de arbeidsmarkt gangbaar zijn. Je hoeft geen professionele ontwikkelaar te willen worden maar de aangereikte tools bieden je wel deze kansen. Het spreekt voor zich dat je deze kennis ook perfect in een hobby- of vrijetijdsomgeving kan gebruiken. We vertrekken vanuit een basiskennis omtrent het computergebruik, voorkennis in programmeren is echt niet nodig. Voor meer info over deze opleiding kan je mailen naar onze leerkracht op sacha.demaere@cvofocus.be. Je vindt een overzicht van de cursussen hieronder.
 • Programmeren met JavaScript
  Je maakt kennis met JavaScript, één van de belangrijkste programmeertalen. In combinatie met HTML en CSS passen we dit toe op webpagina’s, op server-oplossingen, in IoT-platformen, … Voor meer info over deze opleiding kan je malen naar onze leerkracht op Wim.verlinden@cvofocus.be. Je vindt een overzicht van de cursussen hieronder.
 • Programmeren met LOGO!
  Met LOGO!, de intelligente logische module van Siemens, kan je kleine automatiseringsprojecten realiseren op een eenvoudige manier. In deze opleiding verken je de beginselen van programmeren met LOGO!. Stap voor stap maken we je vertrouwd met de hard- en software. Voor meer info over deze opleiding kan je mailen naar onze leerkracht op geert.vervaet@cvofocus.be. Je vindt een overzicht van de cursussen hieronder.

Overzicht van onze cursussen


Bezig met zoeken...