Huishoudhulp

Huishoudhulp

Klik hier voor het filmpje van onze opleiding Huishoudhulp.

Doe je graag huishoudelijk werk? Maak je het graag netjes?
Kan je goed je werk organiseren en zelfstandig werken? Wil je mensen helpen?
Wil je op korte tijd een beroep leren waar veel vraag naar is?

Schrijf je dan in voor de opleiding Huishoudhulp en behaal je certificaat op 5 maanden in Sint-Niklaas. De opleiding gaat door overdag en kost maximaal 300 euro aan inschrijvingsgeld.

We leiden je graag op tot een vakkundige huishoudhulp die kan poetsen, wassen, strijken, kleding herstellen, lekker en gezond koken, boodschappen doen en helpen in het dagelijkse huishouden. Je leert hoe je je werk moet plannen, hoe je moet heffen en tillen, hoe je veilig en hygiënisch kan werken, hoe je moet handelen in noodsituaties, hoe je vlot en tactvol met de klant communiceert, etc. We sluiten de opleiding af met een stage waar je echt aan de slag gaat. Kortom, je wordt een onmisbare duizendpoot in het huishouden!

Je kan als huishoudhulp terecht bij thuiszorgdiensten, dienstenchequebedrijven, strijkateliers en poetsdiensten. Ook in woonzorgcentra, ziekenhuizen, buitenschoolse opvang en poetsdiensten in scholen kan je zeker aan de slag.

De opleiding Huishoudhulp is diplomagericht. Als je gelijktijdig of nadien de opleiding Aanvullende Algemene Vorming kan volgen, kan je een diploma secundair onderwijs behalen. Lees meer.

Overzicht van onze cursussen


Bezig met zoeken...