HR assistent

HR-assistent

Werk je graag met én voor mensen? Heb je interesse in alles wat met personeel te maken heeft, van nieuwe medewerkers zoeken tot lonen berekenen? Ben je administratief nauwkeurig? Ben je sterk in communicatie? Dan is een opleiding HR-assistent zeker iets voor jou!

Tijdens de opleiding leer je o.a. hoe je personeelsdossiers beheert en efficiënt met de nodige software kan werken. Je krijgt alle regelgeving mee, leert vacatures opstellen en kan een eerste cv-screening uitvoeren. 

Als HR-assistent kan je aan de slag op de personeelsafdeling van organisaties, van bedrijven en binnen de overheid. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers inzake loon, personeelsadministratie en sociale wetgeving.

De opleiding HR-assistent bestaat uit 9 modules rond alles wat een vakbekwame HR-assistent moet weten en kunnen. Onze ervaren lesgevers benaderen de topics vanuit praktijkgerichte cases en toepassingen, met op het einde een stageperiode. Zo kan je alles wat je leerde in je opleiding, omzetten naar een leerrijke praktijkervaring op de werkvloer.

Twee mogelijkheden:
– Je volgt alle modules voor een certificaat HR-assistent.
– Je kan ook kiezen voor losstaande pakketten zoals bv. loon- of personeelsadministratie.

Overzicht van onze cursussen HR-assistent


 


Extra cursussen voor een sterker leertraject en/of succesvolle loopbaan

Bezig met zoeken...