Cursussen @home

Cursussen @home

Onderweg op de trein, ver weg in Spanje of vanuit je gezellige zetel thuis? Met onze cursussen @home (e-learning) studeer je waar en wanneer je wil. Nieuwsgierig naar een nieuwe uitdaging of gewoon voor de fun? Onze online cursussen staan klaar voor jou!

Hoe gaan onze lessen op afstand door? 

In onze cursussen @home (in 75% tot 100% afstandsonderwijs of e-learning) studeer je thuis op je eigen tempo. Op het elektronisch leerplatform (Teams) doorloop je een uitgewerkt traject met leerstof, filmpjes, oefenmateriaal en opdrachten. De leerkracht volgt je leerproces online op en geeft je regelmatig feedback. 

De extra troef in CVO Focus? We voorzien daarbij online contactmomenten op regelmatige tijdstippen om leerstof extra toe te lichten, om vragen te beantwoorden, om feedback te geven.

Met andere woorden, in CVO Focus mag je blijven rekenen op extra ondersteuning en begeleiding, ook @home. Van een taal leren of een een hobbycursus tot een bijscholing of beroepsopleiding: de keuze is geheel aan jou, want dit is jouw uitdaging! 

Start in september met een nieuwe opleiding of cursus @home. 

Talen @homeBoekhoudkundig assistent @homeICT @home


Grafische vormgeving @home


Fotografie @home  • Wiskunde basisis
  • Wiskunde 2
  • Maatschappij cultuur en samenwerking
  • Cultuur

Voor deze AAV-cursussen kan je inschrijven na een infosessie en intakegesprek. Klik hier voor een overzicht van alle infosessie.

Vrachtwagenchauffeur @home


Bezig met zoeken...