Arabisch richtgraad 1

Arabisch

Ben je benieuwd naar het Arabisch, de officiële taal van 24 landen en meer dan 240 miljoen sprekers in de hele wereld? Zou je graag een woordje Arabisch kunnen spreken op reis in Egypte, Tunesië, Marokko, Dubai? Of kom je soms in contact met Arabieren dichter bij jou thuis, en wil je hen in hun taal begroeten? Of misschien is jouw familie wel van Arabische afkomst en zou je hen graag beter willen begrijpen? Dan is onze opleiding Arabisch zeker iets voor jou!

In onze cursussen leer je je bekwamen in het sierlijke Arabische handschrift. Je krijg ook de basiswoordenschat en grammatica van het Standaard Arabisch aangereikt om praktische dialoogjes te voeren. We leggen ons toe op thema’s zoals kennismaken, in de winkel, in het koffiehuisje, op straat en op reis. Tegelijkertijd maak je kennis met een boeiende, rijke cultuur. Het Arabisch is niet alleen de taal van de Koran, ze is daarnaast ook de taal van muziek, poëzie, gastvrijheid en filosofie.

Je leerkracht gebruikt in alle niveaus een eigen cursus waarin de nadruk op de vier basisvaardigheden ligt: spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Overzicht van onze cursussen


Deze cursussen kunnen opnieuw worden georganiseerd bij voldoende interesse.

 

Bezig met zoeken...