Recept in de focus – Aspergesalade met een zuiders tintje
De maand mei is de aspergemaand bij uitstek. Asperges zijn een ware delicatesse die zich lenen tot heel wat culinaire hoogstandjes. Denken we maar aan asperges à la flamande, gegrilde asperges met Parmezaanse kaas, aspergesoep.
Wij gaan dit keer voor een aspergesalade met een zuiders tintje door de toevoeging van de burrata, verse Italiaanse kaas gemaakt van mozzarella en room. Doe daar nog de prosciutto bij en we proeven al het zonnige Italië op ons bord.
Klik hier voor het zuiderse recept van onze leerkracht Gastronomisch koken, Sabine Verley.
Geïnteresseerd in een cursus Gastronomisch koken of verfijnd bakken?
In september 2024 starten we met een heel gamma aan nieuwe kook- en bakcursussen. Ons vernieuwd cursusaanbod komt online tegen 3 juni, inschrijven kan vanaf dan, online via onze website of aan één van onze balies.