Online inschrijven

Online inschrijven

Super dat je wil inschrijven voor één (of meer) van de cursussen bij CVO Focus, van harte welkom! We geven graag enkele aandachtspunten mee en onderaan kan je de opleiding van je keuze aanklikken.

Belangrijke aandachtspunten

  • Je kan voor alle cursussen online inschrijven, behalve Nederlands voor anderstaligen (NT2), Aanvullende algemene vorming (AAV) en Vrachtwagenchauffeur. Hiervoor kan je aan onze balies langskomen zodat we je meteen de juiste (kortings)tarieven kunnen toekennen.
  • Inschrijven in een cvo kan vanaf de leeftijd van 16 jaar (of 15 jaar als je 2 jaar middelbaar onderwijs hebt gevolgd). Voor de opleiding Aanvullende algemene vorming moet je 18 jaar zijn op uiterlijk 31 december van het lopende schooljaar. Klik hier.
  • Enkel cursisten met de Belgische nationaliteit kunnen deze tool gebruiken.
  • Betalen kan enkel met een gewone bankkaart (Mister cash). Betalen met een creditkaart (VISA, Mastercard,…) is niet mogelijk.
  • Bij een online inschrijving zal je altijd het volledige standaard inschrijvingsgeld met bancontact moeten betalen.
  • Als je recht zou hebben op verminderd inschrijvingsgeld of kan genieten van het maximumbedrag van 300 euro per aparte opleiding, raden we aan om persoonlijk te komen inschrijven aan één van onze balies.
  • Controleer op onze website altijd de toelatingsvoorwaarden zodat je exact weet of je deze cursus kan volgen.

Neem alvast je identiteitskaart en je BANCONTACT kaart erbij en klik op de onderstaande opleiding om in te schrijven. Betalen met VISA of Mastercard is NIET mogelijk

DigiSterk op school

Beauty en wellness

Boekhouden en administratie

Succesvol ondernemen

Computer

Computertechnicus

Culinair

Creatief

Fotografie

Huishoudhulp

Talen – inschrijven vanaf 15 juni

Techniek

Bezig met zoeken...