Lena houdt van teamwork tussen de bloemen

Lena houdt van teamwork tussen de bloemen

Ook jij bent al jaren een CVO cursist, weet je nog wanneer je bent gestart?


  • Lena: Dat zal in 2013 geweest zijn, met basis bloemschikken in Hamme waar ik nu nog altijd les volg op dinsdagavond.

En dus volg je nu ook nog altijd bloemschikken?


  • Lena: Ja, dit jaar volg ik de module Florist in de praktijk, zeer boeiend en ook wel spannend, want in juni werken we mee aan een groot project in Dendermonde.
    Anne Huttener is mijn vakleerkracht, een geweldig enthousiaste leerkracht met een grote kennis binnen het bloemenrijk. Zij zal ons super begeleiden bij dit project, dat weet ik gewoon, dus alles komt goed.
    Meer info over dit project “Fleurige wandeling” binnen CVO Focus volgt later op onze website.

Is er een module die je het meest is bijgebleven?


  • Lena: Ja, de module Rouw en Trouw vond ik het mooiste jaar. Dit was een jaar waarin ik mijn allermooiste stukken heb gemaakt. Er was ook een grote verscheidenheid aan thema’s waarin je veel gevoel kon leggen.

Kan je na zoveel jaar in ons centrum spreken van echte vriendschappen?


  • Lena: Echte vriendschappen minder, omdat vele cursisten van her en der komen voor de lessen van Anne, dat maakt het voor mij als echte Hammenaar niet gemakkelijk buiten het centrum af te spreken. Maar binnen onze klasgroep hebben we wel een hechte band, ook met Anne. Zeker wanneer we samenwerken aan projecten, dan gaan we er samen helemaal voor. Mooi voorbeeld hiervan was ook 30 jaar Hamme, waarin we prachtige bloemhoeden hadden gemaakt en ik deze zelfs op de catwalk mocht presenteren, zalige avond was dat!

Bezig met zoeken...