Klaar voor een nieuwe uitdaging? Nieuwe promotiecampagne voor CVO Focus gaat van start

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Nieuwe promotiecampagne voor CVO Focus gaat van start

Ontdek het brein achter de nieuwe publiciteitscampagne van CVO Focus en kom alles te weten over ‘The making of’. Voor het nieuwe schooljaar wou Team Marketing van CVO Focus de publiciteit grootser en origineler aanpakken. De nieuwe folder en posters als aankondiging voor het volgend schooljaar werden volledig in een nieuw jasje gestoken.

Brainstormen, overleggen en veel actie achter de schermen

Maandenlang werd er door de collega’s van marketing samen met vakleerkracht digitale fotografie gebrainstormd over de verschillende verhaallijnen. Eens die op punt stonden, was de rust op kantoor niet meer terug te vinden.

  • er werd op zoek gegaan naar gepaste locaties met een heuse huizenjacht tot gevolg. Foto’s van vele verschillende voordeuren passeerden de revue;
  • uren aan een stuk werd er online overlegd en gebrainstormd;
  • de nodige attributen werden verzameld: zelfs de boekentas van een administratief medewerker werd voor bepaalde tijd in beslag genomen;
  • cursisten, personeelsleden en andere sympathisanten van het centrum met de gepaste look werden gespot en warm gemaakt om mee op de foto te gaan. Klein en groot, oud en jong werden opgetrommeld om aan de campagne mee te werken;
  • zelfs honden waren welkom;
  • kapsels werden uitgeprobeerd en de juiste kledingstukken werden zorgvuldig geselecteerd. Soms was het bureau van Sylvie volledig bedolven!
  • in de leraarskamer slingerden op een bepaald moment make-up spulletjes rond. Onze directeur wist niet wat haar overkwam!

Alles stond in het draaiboek behalve het weer, dat hadden we niet in de hand. Maar ook dat kwam goed!

Focus helpen promoten? Ook jij kan daar vrolijk van worden!

Het resultaat zijn drie nieuwe posters waar we bijzonder trots op zijn! Hopelijk kan ook jij ze spotten op zo veel mogelijk plaatsen in de ruime regio.

Eén ding staat vast: we hebben samen mooie momenten beleefd tijdens de opnamedagen en dit allemaal in een toch wel heel speciale periode. De coronamaatregelen die we in acht moesten nemen, konden de pret zeker niet drukken. Met veel plezier kijken we samen terug om dit mooie initiatief en uiteraard zijn er de posters als blijvende herinnering aan deze mooie samenwerking. Deze liggen vanaf nu klaar aan alle balies. Kies je favoriete poster uit en hang hem op een zichtbare plaats. Je wordt er gegarandeerd vrolijk van!

Ook zo fan van CVO Focus?

Ook jij als cursist mag een poster meenemen en uithangen op een zichtbare plaats. Je vindt ze vanaf maandag 21 juni aan onze balies, kom gerust een exemplaar ophalen.
Post een foto op onze Facebook met #FanvancvoFocus.
Misschien win jij dan één van onze leuke prijzen in juni, augustus of september, wie weet?

Starring

Hieronder onthullen we alle namen en foto’s van de samenzweerders. Samen zijn ze er in geslaagd om deze operatie tot op het laatste moment geheim te houden, zelfs voor de directeur die altijd graag van alles op de hoogte blijft. Zo hebben we iedereen maandenlang in spanning kunnen houden.
De directie van CVO Focus wil hen allemaal welgemeend bedanken voor dit inspirerende en geslaagde project. Dikke pluim voor iedereen, zelfs Odil en Rio!

Bezig met zoeken...