Kerstmagie op kasteel Laarne – ook Floristen van CVO Focus doen mee

Kerstmagie op kasteel Laarne – ook Floristen van CVO Focus doen mee

10 kastelen in België vormen van 4 tot en met 26 december het decor voor het nieuwe Kerstmagie-verhaal. In de provincie Oost-Vlaanderen hebben de organisatoren hun oog laten vallen op het kasteel van Laarne om dit evenement voor jong en oud te laten doorgaan. De bezoekers worden op sleeptouw genomen doorheen de verschillende kamers van het kasteel. Als charmante ceremoniemeester draagt Charlotte (één van onze eigen Focus-medewerkers) haar steentje bij: “Ik acteer, animeer, enthousiasmeer en zorg ervoor dat het mysterie ontrafeld wordt aan het einde van de voorstelling.” De mooiste zalen zullen een adembenemende kerstsfeer uitstralen met aangepaste muziek, speciale lichteffecten en schitterende decoraties.

Wie graag een voorsmaakje heeft, kan alvast een kijkje nemen op de website www.kerstmagie.be

Kerstmagie in winterbar
Mede door onze cursisten Florist en hun vakleerkracht Anne

De cursisten van de opleiding Florist en hun vakleerkracht Anne Huttener zijn alvast geen onbekenden meer op het kasteel van Laarne nadat ze deze zomer deze locatie met een aantal mooie bloemstukken en decoraties hebben mogen aankleden. De cursisten van de eindmodule Florist in de praktijk hebben nu als opdracht gekregen om voor dit evenement zowel de inkomhal van het kasteel als de winterbar een magisch uitzicht te geven. Een mooier eindwerk kunnen onze cursisten zich niet wensen! In de inkomhal zal een schitterende glitterjurk met sleep te zien zijn, helemaal uit blaadjes en bloemen vervaardigd. Hoe de winterbar er precies zal uitzien, willen onze cursisten nog niet kwijt. Dat zullen we na ons avontuur zelf moeten gaan ontdekken.

Eén ding is zeker: in december hoeven we niet naar Disneyland Parijs te gaan om magie te vinden, we gaan de kerstmagie veel dichter bij huis kunnen beleven. Met veel dank aan onze enthousiaste collega Anne en haar creatieve cursisten Florist!

Tickets en info: www.kerstmagie.be


Bezig met zoeken...