It’s Phototime: Cursisten tonen hun creatieve foto’s op 20, 21 en 22 juni 2023

It’s Phototime: Cursisten tonen hun creatieve foto’s op 20, 21 en 22 juni 2023

Het repertoire van alle cursisten Digitale fotografie telt voor dit schooljaar opnieuw duizenden foto’s. Sommige foto’s zijn geschoten in het centrum zelf, andere foto’s in de nabijheid van de scholen en voor sommige fotoreportages werden er door de vakleerkrachten heuse excursies georganiseerd. De talrijke cursisten van deze opleiding hadden telkens hetzelfde doel voor ogen: op het juiste moment en op de ideale plaats het mooiste beeld vastleggen.

Unieke toonmomenten


Onze cursisten nodigen iedereen graag uit op onze unieke toonmomenten. Bij een drankje geven ze meer uitleg over wat je op de foto niet ziet. Iedereen is terecht heel trots op zijn of haar portfolio en heeft een kleine selectie gemaakt om aan de buitenwereld te presenteren.
Uiteraard zijn ook de vakleerkrachten aanwezig want ook zij raken nooit uitgepraat over hun grote passie. Zij geven uitleg bij het cursusaanbod Fotografie van volgend jaar, je kan rondkijken in onze lokalen en cursisten vertellen graag wat ze hebben geleerd.

Voor wie?


Iedereen is welkom. Ken je iemand die interesse heeft om een fotografie cursus te volgen, nodig hem of haar mee uit!

Waar en wanneer?


Iedereen is van harte welkom op volgende toonmomenten:

  • Op dinsdag 20 juni 2023 van 19.00 tot 21.00 uur in Dendermonde – Begijnhoflaan 1
  • Op woensdag 21 juni 2023 van 19.00 tot 21.00 uur in Lokeren – Groendreef 31
  • Op donderdag 22 juni 2023 van 19.00 tot 21.00 uur in Temse – Schoolstraat 17A

Met dank aan ons sterk team van vakfotografen


Vooreerst van harte proficiat aan alle cursisten, jullie hebben schitterend werk gemaakt! Onze dank gaat in het bijzonder ook uit naar een inspirerend team van ervaren leerkrachten. Immer geduldig brengen ze hun uitgebreide vakkennis en expertise binnen in uitdagende lessen en boeiende excursies. Dikke pluim voor hen allemaal!

Bezig met zoeken...