It’s Phototime: cursisten Fotografie tonen hun creatief werk in Dendermonde en Temse

It’s Phototime: cursisten Fotografie tonen hun creatief werk in Dendermonde en Temse

De cursisten Fotografie in CVO Focus Dendermonde en Temse hebben er alweer een heel boeiend jaar opzitten. In september is iedereen gestart in de nieuwe opleiding Fotograaf en dat zullen we hier in het centrum zeker geweten hebben. Aangezien de cursisten en leerkrachten van Fotografie nooit stil zitten, kom je hen overal tegen: in de klas, in de gangen van het centrum of de nabije omgeving van de school, … Als er ergens iets te beleven valt, dan verhuizen ze hun apparatuur naar de plaats van het gebeuren om alles vast te leggen. Dit schooljaar waren ze in januari ook te gast op het event Wintering in Dendermonde waar ze met hun flitsende camera’s voor veel spektakel gezorgd hebben.

Unieke toonmomenten


De cursisten uit Temse en Dendermonde kijken er enorm naar uit om hun werk van het afgelopen jaar te presenteren tijdens een nieuwe editie van It’s Phototime. Zowel beginners als gevorderden tonen trots hun portfolio’s. Ontdek een breed scala aan fotografiegenres waaronder prachtige natuurfoto’s, portretten, architectuur, macro, reportages, foto’s met speciale effecten en nog veel meer! Het is geen traditionele tentoonstelling maar eerder een informeel evenement waarbij de cursisten hun creatieve resultaten tonen. Duik met ons mee in de fascinerende wereld van fotografie en kom langs op één van onze toonmomenten.  

Iedereen welkom


Deze keer gaan de cursisten en hun leerkrachten niet op stap maar blijven ze speciaal voor jou op locatie. Bij een drankje kan je al snuisterend tussen de foto’s al je vragen stellen. De vakleerkrachten geven uitleg over de foto’s, je kan rondkijken in onze lokalen en cursisten vertellen graag wat ze hebben geleerd. Iedereen is van harte welkom!

Ken je iemand die interesse heeft om een fotografiecursus te volgen, nodig hem of haar mee uit!

Waar en wanneer?


Iedereen is welkom op volgende toonmomenten:

  • Op maandag 24 juni van 19.00 tot 21.00 uur in Temse, Schoolstraat 17A
  • Op dinsdag 18 juni van 19.00 tot 21.00 uur in Dendermonde, Begijnhoflaan 1

Misschien is jouw repertoire er volgend schooljaar ook wel bij?

Interesse in een cursus Fotografie? Kom naar onze infosessie om 19.30 uur


Ben je nieuwsgierig naar onze opleiding Fotografie? Kom dan langs op It’s Phototime en neem deel aan onze infosessie om 19.30 uur. Ontdek alles over de cursussen Fotografie: van inhoud en duurtijd tot foto-opdrachten, kosten en spannende uitstappen. Onze professionele leerkracht staat klaar om je alle details te geven over ons cursusaanbod van september 2024. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom! Mis deze kans niet om je passie voor fotografie te ontwikkelen.

Ons vernieuwd aanbod komt online op onze website tegen begin juni. Je kan dan onmiddellijk ook inschrijven via Online inschrijven | CVO Focus of aan één van onze balies.

Met dank aan ons sterk team van vakfotografen


Vooreerst van harte proficiat aan alle cursisten, jullie hebben schitterend werk gemaakt! Onze dank gaat in het bijzonder ook uit naar een inspirerend team van ervaren leerkrachten. Immer geduldig brengen ze hun uitgebreide vakkennis en expertise binnen in uitdagende lessen en boeiende excursies. Dikke pluim voor hen allemaal!

Bezig met zoeken...