Extra voordelen & premies

#Premie bij een eerste diploma secundair onderwijs

Als je een eerste keer het diploma secundair onderwijs via het volwassenenonderwijs behaalt, kan je een premie krijgen die gelijk is aan het inschrijvingsgeld dat je voor je diplomagerichte opleiding hebt betaald. Concreet gaat het dus over het inschrijvingsgeld voor de diplomagerichte opleiding die je in combinatie met de opleiding Aanvullende algemene vorming hebt gevolgd om een diploma secundair onderwijs te behalen.

Meer info vind je op https://www.onderwijs.vlaanderen.be/nl/premie-bij-1ste-diploma-secundair-onderwijs

#Premies Cevora

Volg jij een opleiding buiten je werkuren en val je onder paritair comité 200? Goed nieuws: in bepaalde gevallen krijg je dan een premie tot 375 euro.

Surf naar de website van Cevora voor meer gedetailleerde informatie https://www.cevora.be/nl/extra-diensten/opleidingspremies/werknemer

#Premies in de bouw

Constructiv (voorheen: het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid) is een dienstverlenende organisatie voor de bouwsector en stelt onder een aantal voorwaarden premies ter beschikking.
Meer informatie vind je op http://www.constructiv.be/nl-BE/

#Premies in de horeca

Werknemers in de horecasector die zich inschrijven voor een module of een opleidingstraject in het studiegebied ‘Voeding’ kunnen hiervoor een premie aanvragen bij Horeca Vorming Vlaanderen.
Meer info vind je op https://vlaanderen.horecaforma.be/

 

 

 

 

Bezig met zoeken...