Ons centrum Focus

#Onze missie, visie en waarden? Dat ben jij.

Inspirerend. Gedreven. Professioneel. Samen.

Cursist

Kennis en vaardigheden maken het verschil in een mensenleven. Ze helpen je jouw dromen te verwezenlijken, die ene gegeerde job te krijgen, mee te kunnen in onze samenleving, in te spelen op trends, jezelf te ontplooien, je passie met anderen te delen en te ontdekken wat je wil.

Weet je nog niet goed waarheen, geen probleem. We zoeken samen met jou de richting die het best bij je past. We bedoelen je eigen kompas, waar je naartoe wil in je leven. Want bijleren kan altijd. Iedereen kan altijd groeien, wat er ook in de rugzak zit die je hebt meegekregen, hoe het leven ook loopt. Aan jou om de kansen te grijpen die wij jou bieden.

Bij CVO Focus werken we met jou als volwassene. En dat vraagt om een bijzondere aanpak. Omdat interactie en samenwerking kernwaarden zijn, staan de leerkrachten dicht bij jou als cursist. Zij volgen binnen hun vakgebied vernieuwingen op de voet om in te spelen op jouw vragen. Ze halen de wereld binnen in hun lespraktijk of gaan met jou op ontdekking zodat je je kennis en vaardigheden kan toepassen.

Collega

Collega, we hebben gekozen voor jou omdat jij samenwerking, professionalisme, inspiratie en gedrevenheid in de praktijk omzet. Ook wij werken aan onze richting, en dat is soms zoeken, maar jij maakt daarin mee het verschil. Vinden onze cursisten een nieuwe richting, hebben we deuren voor hen geopend, dan is dat dankzij jouw straffe lessen, jouw inzet en passie, jouw luisterbereidheid en jouw teamgeest.

Werkveld en organisaties

Ben je werkgever, leid je een team binnen een vereniging of onderneming, dan zijn we er ook voor jou, je medewerkers en leden. Via gastcolleges, cursussen en trainingen versterken we jouw teamleden in hun knowhow. Jouw expertise integreren we graag in ons centrum. Met enthousiasme en inspiratie bouwen we een creatieve samenwerking uit waar we beiden sterker door worden.

#Ons gedreven team

Onder het motto “Samen, professioneel, gedreven en inspirerend” kan je in GO! CVO FOCUS rekenen op een enthousiast en dynamisch team van vakbekwame en gemotiveerde leerkrachten. Ondersteund door hun ruime praktijkervaring en gestimuleerd door hun voortdurende drang naar vernieuwing, spannen ze zich telkens opnieuw in om de nieuwste evoluties en trends in onze moderne kennismaatschappij in hun lespraktijk te brengen.

Samen met een professioneel team van administratief medewerkers en een gedreven kernteam streven we naar up-to-date onderwijs voor cursisten vanaf 16 jaar. We gebruiken de modernste leermiddelen zoals smartboard, multimedia, elektronisch leerplatform en gecombineerd/afstandsonderwijs. Want we hebben maar één ambitie voor ogen: tevreden en goed opgeleide cursisten die levenslang leren leuk vinden!

Uiteraard zijn wij altijd bereid om je te helpen en eventuele problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Laat nooit iets aanslepen en aarzel niet om ons te raadplegen. Onze deur staat open voor iedereen en we proberen altijd voldoende tijd vrij te maken om alle vragen rustig en duidelijk te beantwoorden, per mail, telefonisch of persoonlijk. Voor een duidelijke toelichting bij meer complexe problemen zullen we je graag uitnodigen voor een verhelderend gesprek waarbij we met volle aandacht naar jouw argumenten, noden en wensen zullen luisteren.

#Hopelijk ook samen met jou

Alle tips en suggesties voor een inspirerend volwassenenonderwijs zijn van harte welkom en mag je doorsturen via info@cvofocus.be. Mogelijk kunnen we ook samenwerken met jou.

Iedereen van harte welkom!

 

 

 

Bezig met zoeken...