Inschrijven

#Waar en wanneer kan ik inschrijven?

Iedereen is van harte welkom op onze secretariaten te Lokeren, Sint-Niklaas, Temse, Dendermonde en Hamme. In onze andere lesplaatsen hebben we geen secretariaat.

Ons team staat klaar om je vrijblijvend te helpen bij een verantwoorde studiekeuze. Klik bovenaan op deze pagina op “Locaties”, je kan er nakijken wanneer je ons kan bereiken.

 

#Kan ik online via de website inschrijven?

Alle cursisten met de Belgische nationaliteit kunnen online inschrijven, behalve voor de cursussen van Nederlands voor anderstaligen en Aanvullende algemene vorming.

Alle praktische informatie kan je terug vinden onder de knop online inschrijven.

#Betalingsmogelijkheden

Je bent pas ingeschreven als het inschrijvingsgeld betaald is, ook bij het online inschrijven via onze website.
Hiervoor kan je persoonlijk langskomen op een van onze secretariaten.

Je kan enkel betalen op onze secretariaten van Lokeren, Sint-Niklaas, Temse, Dendermonde en Hamme met bancontact of met opleidingscheques. Wij aanvaarden GEEN cash geld.

#Toelatingsvoorwaarden

Je kan instappen in elke basiscursus van elke opleiding, zonder enig diploma of voorkennis. Voor elk vervolgjaar (bv. Frans 2) of vervolgmodule (zoals bij Koken en Fietshersteller) moet je geslaagd zijn voor de voorafgaande delen. Op basis van voldoende voorkennis kan je ook een vrijstelling aanvragen of een vrijstellingsproef afleggen.

Je vindt een duidelijke aanduiding van de vereiste voorkennis op de cursusfiche van elke cursus. Je kan die raadplegen via het aanbod.
Je kan alles uitgebreid nalezen in ons centrumreglement.

#Starten in een vervolgcursus

Binnenkort beschikbaar.

#Starten met een buitenlands diploma

Binnenkort beschikbaar.

Bezig met zoeken...