Goedkope en gratis software

#Gratis Office 365 voor alle cursisten

 

Ben je cursist van CVO Focus en wens je gratis Office 365 (met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint, Access, Publisher,…) te gebruiken tot op 5 toestellen (Windows en Mac) en op je tablet?

Omdat ons centrum voldoet aan de voorwaarden en deelneemt aan het Academic Office project, kan je onmiddellijk toegang krijgen tot Office 365, inclusief de desktop versie van Office. En dat volledig gratis!

Dit aanbod geldt voor elke ingeschreven cursist van CVO Focus, ook van de technische en creatieve afdelingen. Een gelijkaardig pakket in de winkel kost tot € 150 per jaar.

Hoe activeren?

Geen gedoe voor de school!
De voucher om dit te activeren kan je afhalen aan één van onze balies te Lokeren, Sint-Niklaas, Temse, Dendermonde of Hamme, we kunnen deze niet elektronisch doorsturen.
Dankzij Academic Office hoeven wij als CVO Focus verder niks zelf te doen. Academic Office regelt alles, inclusief communicatie en ondersteuning voor de cursisten en leerkrachten.

Klik hier voor de rechtstreekse helpdesk.

De activering loopt telkens tot eind september van het volgende schooljaar. Als je dan opnieuw voor dat schooljaar inschrijft, wordt dit aanbod verlengd zonder dat je alles opnieuw hoeft te installeren.

 

#Adobe Creative Cloud en andere software

Binnenkort beschikbaar.

 

 

 

 

Bezig met zoeken...