Goedkope en gratis software

#Gratis Office 365 voor alle cursisten

Als cursist van CVO Focus heb je online toegang tot Office 365.
Wil je een lokale versie van Office gebruiken op je eigen PC of smartphone dan kan je daarvoor inschrijven via onderstaande link bij “Hoe activeren”.

Omdat ons centrum voldoet aan de voorwaarden en deelneemt aan het Academic Office project, kan je onmiddellijk toegang krijgen tot Office 365, inclusief de desktop versie van Office. En dat volledig gratis!

Dit aanbod geldt voor elke ingeschreven cursist van CVO Focus, ook van de technische en creatieve afdelingen. Een gelijkaardig pakket in de winkel kost tot € 150 per jaar.

Hoe activeren?

Je kan inschrijven via deze link.

Inschrijven kan enkel met je actieve schoolmailadres dat je ontvangt bij de start van het schooljaar of na je inschrijving.

#Adobe Creative Cloud voor € 79

Als cursist kan je de volledige set met Creative Cloud-toepassingen en -services aankopen voor € 79 Dit komt neer op ongeveer 7 euro per maand, speciaal voor alle cursisten van CVO Focus.

Het volledige Creative Cloud-lidmaatschap omvat:

 • alle desktopapps, inclusief Photoshop, Dreamweaver, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects, Edge Animate, Lightroom, en meer,
 • toegang tot nieuwe functies en updates zodra ze beschikbaar zijn,
 • alle mobiele apps, inclusief Lightroom mobile, Photoshop Mix, en meer,
 • Creative Cloud Libraries, zodat al je assets – inclusief afbeeldingen, tekststijlen, en meer – altijd binnen handbereik zijn op je desktop en mobiele apps,
 • Behance-portfoliowebsite zodat je ontdekt kan worden en feedback kan krijgen,
 • toegang tot andere diensten, inclusief 20 GB cloudopslag, Typekit-lettertypen en honderden assets via Creative Cloud Market.

Kijk en vergelijk

 • Licentie via Adobe zelf als student = € 235,92/jaar, soms ook met promoties,
 • Licentie via Adobe zelf als niet-cursist = € 725,88/jaar, soms ook met kortingen,
 • Licentie via CVO Focus = € 79.
 • De licentie is geldig vanaf september tot en met 15 augustus.
  Bij een verlenging worden je gegevens en instellingen overgenomen in je nieuwe contract dat je kan aanvragen vanaf het moment dat het centrum opnieuw opent in augustus na de zomervakantie.

Hoe moet je bestellen?

Als cursist van CVO Focus kan je een licentie aankopen aan één van onze balies voor € 49. Online bestellen kan niet, de betaling gebeurt d.m.v. bancontact aan de balie. Binnen 7 werkdagen is je licentie actief en ontvang je een bevestigingsmail van Adobe met alle nodige logins en gebruikersgegevens.

Uitbreidingspakketten op deze studentenlicentie kan je helaas niet bestellen via het cvo.

Hoe installeer je Adobe CC ?


Je kan pas een Adobe-licentie aankopen als je ook daadwerkelijk ingeschreven bent als cursist van CVO Focus in 2024-2025. Indien bij controle zou blijken dat dit niet het geval zou zijn, heeft het centrum het recht de aangekochte licentie te annuleren/blokkeren zonder compensatie.

 

 

 

Bezig met zoeken...