Goedkope en gratis software

#Gratis Office 365 voor alle cursisten

 

Ben je cursist van CVO Focus en wens je gratis Office 365 (met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint, Access, Publisher,…) te gebruiken tot op 5 toestellen (Windows en Mac) en op je tablet?

Omdat ons centrum voldoet aan de voorwaarden en deelneemt aan het Academic Office project, kan je onmiddellijk toegang krijgen tot Office 365, inclusief de desktop versie van Office. En dat volledig gratis!

Dit aanbod geldt voor elke ingeschreven cursist van CVO Focus, ook van de technische en creatieve afdelingen. Een gelijkaardig pakket in de winkel kost tot € 150 per jaar.

Hoe activeren?

Geen gedoe voor de school!
De voucher om dit te activeren kan je afhalen aan één van onze balies in Lokeren, Sint-Niklaas, Temse, Dendermonde of Hamme. We kunnen de voucher ook elektronisch doorsturen als je ons een berichtje stuurt naar info@cvofocus.be.
Dankzij Academic Office hoeven wij als CVO Focus verder niks zelf te doen. Academic Office regelt alles, inclusief communicatie en ondersteuning voor de cursisten en leerkrachten.

Klik hier voor de rechtstreekse helpdesk.

De activering loopt telkens tot eind september van het volgende schooljaar. Als je dan opnieuw voor dat schooljaar inschrijft, wordt dit aanbod verlengd zonder dat je alles opnieuw hoeft te installeren.

 

#Adobe Creative Cloud voor € 69 per jaar

Alle cursisten van CVO Focus kunnen de volledige set met Creative Cloud-toepassingen en -services aankopen voor de voordelige prijs van € 69 per jaar. Alles wat de professionals krijgen, maar met een gigantische korting!

Het volledige Creative Cloud-lidmaatschap omvat:

 • alle desktopapps, inclusief Photoshop, Dreamweaver, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects, Edge Animate, Lightroom, en meer,
 • toegang tot nieuwe functies en updates zodra ze beschikbaar zijn,
 • alle mobiele apps, inclusief Lightroom mobile, Photoshop Mix, en meer,
 • Creative Cloud Libraries, zodat al je assets – inclusief afbeeldingen, tekststijlen, en meer – altijd binnen handbereik zijn op je desktop en mobiele apps,
 • Behance-portfoliowebsite zodat je ontdekt kan worden en feedback kan krijgen,
 • toegang tot andere diensten, inclusief 20 GB cloudopslag, Typekit-lettertypen en honderden assets via Creative Cloud Market.

Kijk en vergelijk

 • Licentie via Adobe zelf als student = € 235,92/jaar, soms ook met promoties,
 • Licentie via Adobe zelf als niet-cursist = € 725,88/jaar, soms ook met kortingen,
 • Licentie via CVO Focus = € 69 per schooljaar.
 • De licentie is één schooljaar geldig vanaf 1 september, inclusief de zomervakantie tot 15 augustus.
  Bij een verlenging worden je gegevens en instellingen overgenomen in je nieuwe contract dat je kan aanvragen vanaf het moment dat het centrum opnieuw opent in augustus na de zomervakantie.

Hoe moet je bestellen?

Als cursist van CVO Focus kan je een licentie aankopen aan één van onze balies. Online bestellen kan niet, de betaling gebeurt d.m.v. bancontact aan de balie. Binnen 7 werkdagen is je licentie actief en ontvang je een bevestigingsmail van Adobe met alle nodige logins en gebruikersgegevens.

 

 

 

 

Bezig met zoeken...