Iemand koffie? Nog meer gezelligheid op campus Donck Dendermonde

Iemand koffie? Nog meer gezelligheid op campus Donck Dendermonde

De cursisten van campus Donck in Dendermonde zullen het wellicht al gemerkt hebben dat er iets nieuws in hun leven is. Sinds begin mei staan er 3 picknicktafels op het grote, groene domein rond het gebouw. Met het oog op de komende zomermaanden kan hiervoor geen betere timing zijn.

Een aangename leerplek voor iedereen


Met deze nieuwigheden probeert het team van CVO Focus de tijd die onze cursisten in het centrum doorbrengen telkens weer wat aangenamer te maken. Regelmatig worden er kleine en grote investeringen gedaan om het iedereen nog meer naar de zin te maken. Gelukkig hebben we in het centrum een aantal ‘manusjes-van-alles’, heel vaak leerkrachten uit onze technische opleidingen, op wie we altijd kunnen rekenen en die onmiddellijk ter plaatse zijn als er iets moet hersteld of geïnstalleerd worden.

En we blijven investeren en renoveren


Ondertussen telt het centrum zoveel vestigingsplaatsen en verschillende gebouwen dat er altijd wel ergens werk aan de winkel zal zijn. Rome is niet op één dag gebouwd en dat zal zeker ook niet het geval zijn voor CVO Focus.  Er zal altijd een keuze moeten gemaakt worden en soms zal er ook eens iets moeten wachten. Ondertussen doet het veel plezier als we onze cursisten rond de koffieautomaat zien verzamelen of op een bank in het zonnetje zien genieten van het mooie weer. De twee samen zou natuurlijk het mooiste zijn!

Met dank aan Marc, Pedro, Karel, Kurt en Wim die altijd trouw over onze campussen blijven waken.

Bezig met zoeken...