Hilde en Marc pakken het samen creatief aan

Hilde en Marc pakken het samen creatief aan

Voor welke cursus hebben jullie gekozen in ons centrum CVO Focus?


  • Marc: We volgen dit schooljaar samen de cursus Upcycling op woensdagavond, bij Karlien.
  • Hilde: Ons eerste jaar bij CVO Focus was 2017-2018, we zijn toen met verschillende ICT-cursussen gestart zoals Multimedia, Publisher,… Ikzelf ben nog verder gegaan met PowerPoint maar mijn echtgenoot heeft op een bepaald moment gekozen voor een andere richting gekozen nl. Creatief atelier.

Wat was de reden dat jullie samen aan het avontuur binnen CVO Focus gestart zijn?


  • Hilde: In het begin vooral omdat ik meer over sociale media wilde weten, nadien bleven we maar vervolgcursussen ICT volgen uit interesse maar ook omwille van de fijne manier van lesgeven door onze leerkracht Tanguy. We hadden dit schooljaar naast de cursus Upcycling, graag ook de internetcursus willen volgen, als compromis tussen ons om een mooi evenwicht te hebben tussen ICT en Creatief atelier, maar dit is niet kunnen doorgaan. Toch ben ik blij dat ik nu ook mee Upcycling volg want ook Karlien is echt een aangename leerkracht die ons in een fijne klasgroep toffe ontwerpen doet maken.

En vullen jullie thuis het interieur dan ook met al die toffe creaties?


  • Marc: Ja hoor, en het kan al eens gebeuren dat onze familie ons hierover aanspreekt om er meer over te weten. Of wij bellen bij hen aan omdat we zelf op zoek zijn naar materialen voor onze lessen.

Om af te sluiten misschien nog een mooi verhaal?


  • Hilde: Nadat we waren ingeschreven in CVO Focus, bleek Marc zijn vroegere chef Wim Cornelis op de administratieve dienst te werken van jullie centrum. De verrassing werd nog groter toen Wim zijn vrouw Romy ook de vakleerkracht van Creatief atelier bleek te zijn. Zo zie je maar dat de wereld soms klein is, in ieder geval voelen we ons helemaal thuis binnen CVO Focus. Met veel dank aan onze toffe leerkrachten!

Bezig met zoeken...