Gewonnen met onze talenquiz

Gewonnen met onze talenquiz

Op onze informatieavonden van eind augustus lichtten onze gedreven taalleerkrachten toe hoe leuk en waardevol een taalcursus kan zijn, dit jaar met een drankje, een hapje én een Kahoot-quiz met weetjes betreffende alle talen die we in ons centrum aanbieden. Wie wist er wanneer de Moren Spanje bezetten, wat een casse-croûte of een spotted dick is, hoeveel tijdszones er in Rusland zijn en welke kleuren de Italiaanse vlag heeft? Dat en nog zoveel meer, in een zenuwslopende strijd tegen de chronometer?

En dit zijn onze gelukkige winnaars!


Proficiat aan de overtuigende winnaar Yves Brys, cursist Russisch in Dendermonde. Het levert hem een gratis inschrijving op ter waarde van € 180, hem overhandigd door onze adjunct-directeur Ann Redant. Een fles wijn en felicitaties zijn er ook voor Nicole Mannekens, cursist Engels en voor Katrien Raemdonck, cursist Italiaans.

Yves Brys, cursist Russisch Dendermonde
Katrien Raemdonck, cursiste 5° jaar Italiaans Dendermonde

Geïnteresseerd in een cursus uit ons talenaanbod?


Op vakantie discussiëren met locals? Communiceren met buitenlandse leveranciers? Beter contact leggen met anderstaligen? Er is altijd een reden om een taal te leren. In CVO Focus Volwassenenonderwijs (vanaf 16 jaar) kan je kiezen voor een cursus Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans of Russisch, overdag en/ ’s avonds, voor beginners en gevorderden.

Vanaf september 2023 starten we ook met Spaans en Italiaans in afstandsonderwijs zodat je kan leren waar en wanneer je wil.

Of zoek je een cursus Zakelijk Engels, Frans of Duits? Ook dat organiseren we in CVO Focus!
Meer informatie vind je op www.cvofocus.be – je kan ons contacteren op 09/348.38.45 of info@cvofocus.be

Bezig met zoeken...