Genoten van winterbarbecue met feestelijke tapas

Genoten van winterbarbecue met feestelijke tapas

Maanden op voorhand gepland, maanden met zijn allen ernaar uitgekeken. We zagen het zo voor ons: Droog vriesweer, heerlijke geuren, warme keuken, feestelijk gedekte tafel en hapjes om je vingers van af te likken. Ondanks het feit dat de weergoden ons niet goedgezind waren en het pijpenstelen regende, hebben we er onder de deskundige leiding van Michel van GHENTlemen’s BBQ een topavond van gemaakt. We kunnen alvast aan de slag met de vele tips en tricks van deze avond.

Groetjes van de cursisten Gastronomisch koken in Lokeren!


De cursisten werkten met veel enthousiasme verschillende hapjes uit. Hun culinaire lekkernijen legden de cursisten Digitale Fotografie graag vast op de gevoelige plaat.

Met oprechte dank aan:

  • Michel van GHENTlemen’s BBQ
  • Meat the World, schenker van vlees van uitmuntende kwaliteit voor deze avond
  • De cursisten van het tweede jaar Digitale Fotografie, campus Lokeren.

Bezig met zoeken...