Focus op Valentijn: verwen je liefste met bladerdeeghartjes

Focus op Valentijn: verwen je liefste met bladerdeeghartjes

Valentijn, dat is tijd maken voor je liefste: romantisch in de bioscoop, gezellig op restaurant of met een leuk dinertje dat je zelf hebt bereid. En voor dat laatste ben je bij ons aan het juiste adres.

De bladerdeeghartjes van ons Valentijn-recept zijn de perfecte manier om je gevoelens te laten zien. Ze zijn knapperig, luchtig en gevuld met liefde – letterlijk! Of je ze nu serveert als hapje bij een glas bubbels of als afsluiter van een diner bij kaarslicht, deze hartjes zijn een klein gebaar dat groots uitpakt.

Dit recept wordt u aangeboden door van An Van Poucke, leerkracht Gastronomisch koken in Sint-Niklaas.

Geïnteresseerd in een cursus Gastronomisch koken of bakken?


In semester 2 starten we opnieuw met nieuwe kook- en bakcursussen. Klik hier en ontdek ons cursusaanbod Gastronomisch koken.

Bezig met zoeken...