Focus nodigt uit! TalenmiX in de week van 25 september 2023

Focus nodigt uit! TalenmiX in de week van 25 september 2023

Ken jij de Europese dag van de Talen? Die gaat jaarlijks door op 26 september, en dat vieren we graag met een TalenmiX, een heuse taaluitwisseling in onze taalklassen.

Wat?


In een mini-lesje of tijdens een demonstratie leer je hoe je jezelf voorstelt in het Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Engels, … En dat onder begeleiding van onze vakleerkrachten én cursisten die hierin al heel bedreven zijn. Uit de vorige editie bleek dat je niet alleen de verschillen maar ook de vele overeenkomsten tussen de talen ontdekt.

We hebben ons event TalenmiX gedoopt. Met hoofdletter X als verwijzing naar een vermenigvuldiging van je talenkennis!

Voor wie?


Heb je de taalmicrobe al te pakken? Volg je al een taalcursus of wil je ontdekken hoe we lesgeven? Of ben je als cursist in een andere richting nieuwsgierig en wil je graag eens zien hoe het eraan toegaat in de taalopleidingen van CVO Focus? Kom dan zeker naar onze TalenmiX.

Iedereen is van harte welkom, de cursisten en de taalleerkrachten verwachten je!

Waar en wanneer?


De TalenmiX vindt plaats

  • op de verschillende campussen van CVO Focus
  • tijdens de vierde week van september (van 25 tot 28 september)
  • tijdens het laatste halfuurtje van onze taallessen zoals gepland op onze website

Hoe kan je kiezen?


Kies een taalcursus uit ons talenaanbod Opleidingen Talen | CVO Focus en kom het laatste half uurtje “een proef- en babbelmomentje” meedoen in de week van 25 september, van harte welkom!

Bv. Italiaans 1 op maandagavond in Lokeren.

Geïnteresseerd in een cursus uit ons talenaanbod?


Op vakantie discussiëren met locals? Communiceren met buitenlandse leveranciers? Beter contact leggen met anderstaligen? Er is altijd een reden om een taal te leren. In CVO Focus Volwassenenonderwijs (vanaf 16 jaar) kan je kiezen voor een cursus Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans of Russisch, overdag en/ ’s avonds, voor beginners en gevorderden.

Vanaf september 2023 starten we ook met Spaans en Italiaans in afstandsonderwijs zodat je kan leren waar en wanneer je wil.

Of zoek je een cursus Zakelijk Engels, Frans of Duits? Ook dat organiseren we in CVO Focus!

Meer informatie vind je op www.cvofocus.be – je kan ons contacteren op 09/348.38.45 of info@cvofocus.be

Bezig met zoeken...